October 06, 2009

SYUKUR KEPADA-MU YA ALLAH

mama baru jerk terima call.. dan nie mmg hadiah paling bermakna buat mama sempena birthday umairah yg ke 2 tahun nie.. bende nie berlaku sebelum raya hari tue.. tp keputusan yerk sepatut yerk tahu dua minggu dari tarikh test tersebut tapi dah lambat sebulan,so hari nie jawapan itu terjawap jugak akhir yerk.. bayangkan ler dari seratus lebih yg terpilih hanya 5 org jerk shorlisted, ukan sebab resultku gempak tp maybe dah rezki kot.... tp on the 1st time tue mama tolak offer utk test tue tapi kan 2nd time die org keep on calling me so mama pun bersetuju lah nak amik test tue.. dan hari nie mama lah yang berjaya utk kekosongan tue.. alhamdulillah sesangat rezki keluarga kami makin bertambah, nie semua berkat doa dan kerajinan mama dan doa suami ku yg tercinta.. mama menangis biler diberitahu mama berjaya.. umairah nie semua adelah rezki mu sayang...

YA ALLAH, aku bersyukur sangat dengan rezki yang ko berikan kepadaku dan keluargaku ini. Semoga dengan rezki yang ko berikan kepada kami ini berkekalan dan murahkan lagi rezki kami sekeluarga da jugak supaya kami sentiasa ingat kepada-MU dan menunaikan ibadat kami sebagai hamba-MU, .. amin..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...