October 08, 2009

AQEEL & UMAIRAH


sape antara komer masih igt entry mama pasal open house tue kat entry nie ???? igt ke x igt mama nak kasi tau mama dah dapat dah gbr dari suziey cum mamaaqeel tue.. time kasih yerk cik suzie atas belas kesian dan kesusahan awk menghantar gbr nie kepada mama yerk.. huhu nampak begitu semangat sekali mama kat gbr tue.. adois tembam giler kan.. so ape lagi jom layan pic2 nie yerk...

yg best tue kan, cik suziey kiter nie baik org yerk dan kulit die cantik sgt.. malu lak mama nak beramah mesra ngan de sebab tgk cantik sgt anak die si aqeel nie pulark sgt2 ler hensem.. biasa tgk gbr jerk kan biler dah jumpe depan mata mmg betul cantik si suziey ngan aqeel nie.. suziey awak pakai ape yerk kat muke awak tue... mengandung ler lagi mama teringin nak tgk anak suzie yg perempuan pulark mesti cute miut gitue.. ukan nak memuji lebih2 tp dah mmg kebenaran yerk yg dorang nie sangat baik dan cantik.. suke sgt jumpe dorang...

aqeel malu2 ngan umairah huhuhuh, mase snap pic nie umairah xderupa umairah dah coz berpeluh giler si sayang mama nie.. nasib baik camera si suziey nie sgt cantik hasiltangkapan die so xde ler nampak sgt..huhuh

mama pun same selekeh..make up pun dah hilang lantak lah....

uish adois malu haku nengok si umairah nie dok2 belek tgn si aqeel nie


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...