October 06, 2009

OPEN HOUSE 04/10/2009 - EIJAM's FAMILY

huhu mesti korang cakap mama xnak jemput korangkan.. sebenar yerk memang mama ade niat baik sangat nak jemput korang semua tapi due to ketidakpastian baba ngan mama nak adekan open house nie, so terpaksa ler jemputan dibuat last minute.. lagi dua tiga hari nak buat baru dok sibuk2 nak jemput sana sinie.. so sempat jugak lah 2 blogger yg bertuah dijemput ke teratak buruk kitaorg.. so blogger yg sempat mama jemput SUZIEY cum MAMA AQEEL dan MAMALIEYNA cum MAMA HAIDAR.. dan kekawan office, sekolah , tpt keja lama dan kekawan baba... mama masak sendiri dan di bantu oleh mak cik utk open house nie, bayangkan ler xtido satu mlm dok siapkan bahan2 yang nak masak dahulu kul 9pagi baru kitaorg dok sibuk2 memasak itu dan ini, menu -menu yerk adalah...

1. Nasi Ayam plus soup tulang
2. Ayam Goreng Rempah
3. Laksa
4. Ketupat Pulut
5. Daging masak cabai ( perak mari)
6. rendang ayam
7. jelly jepun
8. kuah kacang (sponsor by my MIL)
9. sambal goreng ( jawa mari sponsor by my MIL)
10. kuih muih raya (licin jugak)
11. air orange

... tue pun xcukup sampai ade org dok tggu nak amik makan.. memula tue rasa masakan cam banyak jerk takut membazir tp mlm ade org dtg lagi so kena ler buat additional food.. huhu walauapepun kami sekeluarga sangat gumbira tgk tetamu dtg mkn2 dan happy belaka...

xde gbr nak upload coz terlampau busy spai org datang pun xterlayan tau2 dorang dah nak salam kata nak balik dah.. so disinie mama minta maaf sesangat kepada semua yg dtg coz xsempat nak layan sangat walaupun dah lama xjumpe kekorang, bayangkan lah org dtg xputus2 ke teratak buruk kami.. baba ngan mama xsempat pun nak makan2 dan berposing bagai.. nasib baik umairah nie pandai bawa diri.. die pun sibuk dok melayan tetamu2 kecik.. huuhu.. jadi mama nak ucapkan ribuan terima kasih kepada yg sudi datang open house Eijam's Family nie dan kepada yg x dijemput tue maafkan kami yerk.. insya-Allah klu umur panjang dan dimurahkan rezki lagi tahun depan ade lagi,so nie pengajaran buat mama next time klu nak buat open house tue kena betul2 plan dan confirmkan kedatangan jemputan dulu then barulah nak sewa khemah ke tidak huhu...


psst: to suziey nantie klu upload2 gbr tue kasi kat kiter yerk.. nak buat koleksi kat sinie pulak.. huhuh
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...