October 29, 2009

SEDIH..SEDIH..SEDIH...

Seperti sedia maklumkan, mama sekarang tengah menghitung hari ajerk.. tinggal hari nie dan esok saja mama berkerja kat PICORP nie.. cepat betul masa berlalu.... sedih nak tinggalkan kekawan kat sinie.. ukan sedih sebab tinggalkan keja kan sinie.. yerkler biler kiter dah serasi dan mempunyai hubungan yang baik antara sesama manusia kiter mula ade rase timbul perasaan sayang tue.. hanya tuhan jerk yang tau cam ner perasaan mama sekarang nie.. sebab tue mama luahkan kat blog jerk.. huhuh


gbr credit by : GOOGLE...

harap-harap isnin mggu depan mama akan menghadapi hari2 yang ceria die tempat baru.. betullah setiap pertemuan tue mesti ade perpisahan kan.. itulah lumrah dunia.. huhuhuh mama gah menangis nie sambil tulis entry nie.. korang terharu x?.. antara pesan2 office mate sekarang nie kat mama adalah nak tau ape??? boleh buat gelak terguling2 tau.. huhuh...

  • klu TUPPERWARE ade offer please send cataloq kat dorang.. dorang mmg pelanggan tetap mama tau..
  • klu buat makan2 open house ke ape ke jgn luper jemput diorang.. coz dorang xpernah misss mama yerk open house..coz makan free sape xnak
  • klu ade keja kosong kat tempat baru mama keja.. contact2 dorang..supaya dorang pun boleh apply sama..
  • sekali sekala dtg PICORP boleh keluar sama2 huhuh..
seronokkan biler kiter dgr semua tue dari kekawan kiter coz dorang sgt ler baik hati.. mama rasa bertuah dapat office mate cam nie.. sure mama akan rindu kan PICORP nie.. huhuh.. tapi mama redha coz dah ditakdirkan rezki mama ngan PICORP sampai sinie jerk, mama percaya mesti ade hikmah dgn ape yg berlaku keatas kiter.. mmg seronok dapat keja baru coz semua yerk naik dari segi benefit.. tp tueler biler kiter nak mulakan sesuatue perkara ditempat baru kan susah.. yang penting kiter kena jalankan tanggujawab kiter dengan sempurna.. okiesler dah banyak mama melalut nie.. mesti korang bosan kan.. huh

pssst: sayang nie rezki kiter sekeluarga Allah gandakan.. alhamdulillah bersyukur sangat, semoga mama boleh melakukan tugas dgn baik..dan tidak lupa menunaikan tugas mama sebagai hamba-NYA..amin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...