December 22, 2014

JOM KITA SAMA-SAMA BERDOA

assalammualaikum dan selamat pagi,

semoga semua urusan sahabat,keluarga, saudara dan saudara saudari semuanya dipermudahkan hari ini...

tersentuh saya bila balik dari lepas hantar #saidatulnissaainaumairah pergi kelas tuisyen... berhenti di traffic light terserempak dengan saudara ini. Sayu menitik air mata bila ternampak beliau pegang baby sebelah tangan dipangku, sebelah tangan lagi pegang handle motor dan dalam bakul ada lagi seorang ahli syurga yang dalam lingkungan 2-3tahun...

sesungguhnya jom kiter bersyukur dengan apa rezeki yang kiter perolehi hari ini. Saya doakan hamba Allah ini dimurahkan rezeki yang hebat, panjang umur dan sentiasa bahagia bersama keluarga tersayang. Jom kiter sama2 doakan beliau.

terima kasih buat yang sudi berdoa😀😀😀😀😀

#eijamsfamilyblog

November 07, 2014

OMEGA DAN ANAK-ANAK SAYA

ASSALAMMUALAIKUM
SALAM JUMAAT YANG PENUH BARAKAH

pic credit by ; google


Hari Jumaat yang penuh barakah ini, saya doakan semua yang sudi membaca blog saya ini, dipermudahkan segala urusan. Macam biasa kalau dulu saya masih bekerja, jumaat adalah hari yang di tunggu-tunggu. Ialah sebab hujung minggu kan boleh rehat-rehat dan seronok dengan keluarga. Macam biasa waulupun sekarang ini suri rumah, ketika saya menaip entry ini, anak saya #saidatulnissadhiazulaikha duduk atas meja bersama-sama teman saya menaip entry hehhheehhe. Ini pun satu kenikmatan yang saya dapat sekarang.

KAK LONG, KAK NGAH DAN KAK LANG


oklah lah, kali ini entry saya nak sharing pasal #omegaguard . kami sekeluarga memang consume omega ini. saya akan share macam mana anak-anak saya makan omega ini.


CARA SAYA DAN SUAMI MAKAN OMEGA:-
kami suami isteri memang akan consume omega ini. salah satu sebab untuk kami kawal kolestrol kami. Dan dalam pada yang sama sebagai pelengkap kesihatan kami sebab omega ini boleh membantu dalam masalah dibawah.

1. Omega 3 mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita
2. Melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan
3. Mencegah salur darah dari tersumbat
4. Omega 3 dapat mengelakkan strok
5. Mengekalkan tekanan normal darah
6. Membantu mengurangkan ketegangan urat leher
7. Mengurangkan sakit kepala
8. Merendahkan kolestrol
9. Omega 3 dapat mencegah pembekuan darah dalam badan
10. Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL
11. Mengawal masalah obesiti
12. Mengurangkan risiko penyakit jantung
13. Sangat bagus untuk ibu hamil - membantu tumbesaran dan perkembangan otak janin
14. Meningkatkan perkembangangan memori janin dan kanak-kanak
15. Meningkatkan sistem imun tubuh dan sangat bagus untuk kesihatan kanak-kanak
16. Membantu menyihatkan paru-paru
17. Omega 3 juga boleh memperbaiki masalah alahan kulit seperti eczema, psoriasis, dll
18. Mengurangkan demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE (lupus erythematosus)
19. Omega 3 juga membantu memperbaiki penyakit buah pinggang
20. Membantu menentang kanser paru-paru, payudara, kanser prostat dan kanser kolon.
21. Membantu meningkatkan kesihatan hati selepas pembedahan
22. Membantu pankreas pesakit kanser berfungsi dengan lebih baik
23. Memelihara fungsi-fungsi sendi
24. Mencegah penyakit gout

KAK LONG

CARA SAIDATULNISSA AINA UMAIRAH MAKAN OMEGA:-
Anak saya yang sulong #saidatulnissaainaumairah ini, die lah yang paling special sikit bila makan omega. Sebabnya bila time makan omega saya kena pecahkan omega tu letak dalam sudu. Lepas pecahkan baru die boleh makan. Pernah bagi die makan sebiji capsule tapi die tak boleh telan. Macam biasa saya akan bagi omega ini untuk anak saya kekal sihat. Alhamdulillah memang terbukti keberkesanan nya sebab mereka jarang demam,selsema dan batuk. Saya pasti kita sebagai ibu baba akan berikan yang terbaik untuk anak-anak kan. Tapi kalau sudah ketentutan Allah S.W.T uji kita dengan sedikit ujian , kita sebagai hamba harus terima dengan redha dan terbuka.



SEBAB KENAPA ANAK ANDA PERLUKAN OMEGA:-
*Ia membuatkan mereka lebih bijak
*meningkatkan daya fokus.
*memperbaiki penglihatan
*meningkatkan "mood"
*meningkat sistem imun tubuh
*mencegah ekzema

KAK NGAH


CARA SAIDATULNISSA IMAN SUMAIYYAH MAKAN OMEGA:-
Bila cerita bab #saidatulnissaimansumaiyyah nie makan omega?.
Memang pengsan dibuat nya, si iman ini pernah makan hampir separuh botol omega tau... Naik pengsan mama nya bila tengok botol omega tinggal separuh.. Ini lah anak yang paling hantu omega. Die pernah buka semua stock omega saya sebab die nak makan. Jadi sekarang ini kalu saya beli stock omega saya ada tempat khas yang die tak tahu mana saya sorokkan.  stock makan sendiri pun saya sorokkan bahaya bila budak sorang ini nampak omega. Die makan macam makan nasi. Tapi sejak dah nak masuk sekolah tahun depan nie, masih boleh pujuk yg omega hanya sebiji untuk die. 


KAK LANG


CARA SAIDATULNISSA IMAN SUMAIYYAH MAKAN OMEGA:-
Jangan risau, omega dari shaklee ini boleh dimakan dari umur setahun ke atas. Jadi bila #saidatulnissadhiazulaikha ini dah setahun. Saya terus bagi die consume omega.Saya suka bagi anak saya dhia nie makan omega, sebab die boleh kunyah omega tue macam kunyah gula-gula hehehhehe. Lagi satu tips saya nak bagi, omega nie bagus tau bila anak kiter batuk berkahak bagi die makan omega ini, In Sha Allah dengan izinNYA kahak itu cair.

Ok saya rasa cukup setakat ini cerita pasal omega dulu. 
Untuk kalian yang ini cuba dan dapatkan OMEGA PROMO NOVEMBER 2014 boleh dapat kan dari saya. JANGAN LUPDA DAPATKAN KONSULTASI TERBAIK DARI SAYA

*statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, DLL
#codshakleeklang

Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee

[atau]

pembelian produk Shaklee

[atau]

menjana pendapatan dengan Shaklee dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
GMAIL : nhmi2011@gmail.com
Call/Whatsapp : 019-378-9778

#sharing
#shakleeklang
#codshakleeklang
#eijamsfamilyteam
#eijamsfamilyblog
#shakleebest
#shakleemalaysia
#ayushaklee
#ayusupermom
#wahm
#shakleebyeijamsfamily
#shakleeeffect
#testimoni
#testimonishaklee
#sharingshaklee








November 05, 2014

APA YANG PERLU ANDA TAHU SEBELUM ANDA CONSUME SHAKLEE?


Assalammualaikum.
Sharing hari ini, jika kalian still tertanya-tanya.



1. Adakah Shaklee ini Halal?
Jawapan : Halal. Boleh rujuk sijil halalnya dalam Eijam's Family Blog

2. Mengapa urin saya bertukar jadi kekuningan selepas mengambil vitamin?
Jawapan: Ianya adalah kesan pengambilan B complex, vitamin ini adalah vitamin larut air.

3. Mengapa susu saya bertukar kuning kehijauan?
Jawapan: ia adalah kesan pengambilan B complex, vitamin ini adalah vitamin larut air.Di samping itu, alfalfa mengandungi klorofil.

5. Saya mengalami pening2 selepas mengambil vitamin ini, mengapa? Adakah tidak serasi?
Jawapan: Pengambilan vitamin memerlukan pengambilan air yang TIDAK kurang dari 2 liter. Ini kerana ia perlu agar vitamin dapat disalurkan ke seluruh tubuh dengan lancar. Rasa pening berlaku biasanya berpunca dari less water intake. Satu lagi adalah kerana, jika individu itu adalah pertama kali mengambil supplement, maka tubuh memerlukan 1-3 hari untuk menyesuaikan diri dengan zat yang diterima. (Ibaratkan seorang yang tidak punyai perabot di dalam rumahnya dan tiba2 datang orang menghantar perabot serta memenuhi ruang kekosongan dalam rumah, pastinya individu itu perlukan masa untuk menyesuaikan diri.). Hakikatnya keserasian memerlukan masa.

6. Saya selesa dengan vitamin Shaklee setelah mencubanya melalui trial pack. Boleh saya beli full pack dengan best price?
Jawapan: Boleh dan ianya lebih menjimatkan.

7. Saya seorang yang kurang minum air kerana malas nak ke tandas, bolehkah saya mengambil supplement ini sebab mempunyai masalah buasir.
Jawapan: Tidak saya galakkan mereka yang kurang minum air mengambil supplement, ini kerana ia tidak dapat disalurkan dengan baik ke seluruh tubuh.

8. Adakah vitamin ini membantu saya cepat sembuh dari penyakit yang saya lalui?
Jawapan: Vitamin bukan dalam kumpulan ubat. Ianya sekadar supplement iaitu makanan tambahan yang mengisi ruang kekosongan dalam tubuh. Seterusnya ia membantu badan meningkatkan sistem imun dan secara langsung membantu tubuh melawan penyakit. Sekiranya penyakit yang kronik atau berlarutan maka memang memerlukan masa dan perlu mengambil antioksidan seperti ACE, Nutriferon ataupun Vivix untuk membantu meninggikan daya ketahanan tubuh. Tidak lupa doa serta tawakal pada Yang Esa.

9. Bolehkah saya membeli sendiri vitamin di mana2 sales branch?
Jawapan: Boleh, hanya mesej saya di talian 019-378-9778 saya akan beri tips2 untuk mendapatkan harga istimewa.

10. Adakah normal bagi anak saya, setelah pengambilan vitamin, si kecil minum sedikit dan terus lena. Berbeza dengan sebelum ini, si kecil saya akan mengamuk2 dan asyik berjaga mahu menyusu.
Jawapan: Ibu2 yang mengambil vitamin dalam diet harian selain pengambilan makanan harian yang lengkap(tidak berdiet kerana kawalan makanan akan menggangu penghasilan susu) akan mendapati susunya akan bertambah pekat dan anak akan minum sdikit sahaja serta mudah lena. Apabila ini berlaku si ibu di sarankan mengepam sebaik sahaja si kecil lena. Agar penghasilan susu dengan lebih banyak dapat dihasilkan.

11. Adakah vitamin Shaklee selamat diambil oleh ibu yang mengandung?
Jawapan: Ya boleh kerana ia adalah vitamin. Setiap ibu mengandung akan dibekalkan oleh doktor vitamin demi memastikan si ibu dan anak sihat dan selamat semasa proses kelahiran.

12. Apakah vitamin yang baik untuk diambil oleh ibu yang menyusu?
Jawapan: Secara basic saya sarankan 4 jenis iaitu Vitalea, b complex, Vitamin C dan Alfalfa. Namun seandainya mempunyai lebihan rezeki boleh mengambil ESP iaitu soya protin kerana ini membantu anak mudah kenyang dan pembesaran anak lebih lancar.

12. Mengapakah saya mudah rasa lapar setelah mengambil vitamin? Saya takut saya akan gemuk. Adakah saya mempunyai potensi untuk gemuk?
Jawapan: Pengambilan B complex dan multivitamin boleh membuatkan seseorang itu mudah merasa lapar. Ini kerana B complex berfungsi membakar glukos untuk menghasilkan tenaga. Rasa lapar itu adalah salah satu body sign yang bermaksud tubuh memerlukan gula untuk ditukarkan kepada tenaga.

Makanan yang dimakan akan ditukar segera kepada tenaga, itu sebabnya mengapa mereka yang mengambil B complex akan sentiasa rasa bertenaga. Walaubagaimanapun ada sesetengah individu tidak dapat mengawal nafsu makannya.Ini yang boleh menyebabkan ketidakseimbangan berat badan dengan ketinggian seseorang. Pastikan anda mengambil 3 meal sehari dengan masa yang teratur dan jika terasa lapar di antara waktu tersebut, cubalah makan buah2an atau makanan yang kaya dengan serat supaya tidak mudah mengalami kegemukkan.






November 02, 2014

COD SHAKLEE KLANG... SERONOK BANTU ORANG SIHAT




syukur alhamdulillah...
semalam dan hari ini tak putus orang nak rasai kehebatan dan keberkesanan #shakleeeffect ....
1st Nov 2014.. semalam Allah S.W.T kenalkan saya dengan seorang mak cik yang ingin pulihkan kesihatan beliau... terus beliau grab #vivix ... semoga semua urusan mak cik itu dipermudahkan dan dapat membantu beliau selesaikan masalah yg dialami beliau... bak kata beliau "mecegah lebih baik dari merawat"  sebab beliau sangat faham kos rawatan sekarang makin tinggi..
2nd Nov 2014...

baru sebentar tadi #codshakleeklang dengan seorang hamba Allah ini.. tup..tup...tup... whatsapp lagi sekali sebab nak tambah order lagi #setkesihatantulang  #ostermatrix #advancejointhealthtable #ajht ..maka lepas maghrib nie nak #codshakleeklang
sekali lagi....syukur sangat dapat bantu orang sihat...
tapi kita harus istiqamah dan konsisten serta ambil mengikut jadual yang betul.. In Sha Allah semuanya akan dipermudahkan ameen.
semoga bulan November ini dan bulan akan datang semakin sukses, sihat dan berjaya...
seronok sangat bantu orang...
ooppss kenapa anda harus beli dengan saya??
sebab akan ada konsutasi terbaik 

*statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, DLL
#codshakleeklang

Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee

[atau]

pembelian produk Shaklee

[atau]

menjana pendapatan dengan Shaklee dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
GMAIL : nhmi2011@gmail.com
Call/Whatsapp : 019-378-9778

#sharing
#shakleeklang
#codshakleeklang
#eijamsfamilyteam
#eijamsfamilyblog
#shakleebest
#shakleemalaysia
#ayushaklee
#ayusupermom
#wahm
#shakleebyeijamsfamily
#shakleeeffect
#testimoni
#testimonishaklee
#sharingshaklee




Posted via Blogaway

November 01, 2014

PROMO NOVEMBER 2014 OMEGA SHAKLEE

Assalamualaikum

Omega Tunggu Haku Borong....

Kebiasaannya lepas makan mesti sebiji omega dah selamat masuk dalam perut. Omega berupaya membakar lemak dalam badan.

Bagaimana ia bertindak?
Omega Guard mengandungi EPA dan DHA. Asid lemaknya dalam Omega meningkatkan paras LEPTIN, sejenis hormon yang membantu mengawal selera makan. Leptin akan bertindak meningkatkan kadar metabolisme dan membakar lemak-lemak terkumpul sekaligus menurunkan berat badan. Pengambilan Omega 3 setiap hari akan meningkatkan tahap pembakaran lemak setiap hari sehingga 26%. Teruja tak??

Kelebihan omega guard :
- omega 3 mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita
- melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan
- mencegah salur darah tersumbat
- dapat mengelak strok
- mengekalkan tekanan normal darah
- mengurangkan sakit kepala
- merendahkan kolestrol
- mencegah pembekuan darah dalam badan
- mengekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL
- mengawal masalah obesiti
- mengurangkan risiko sakit jantung
- membantu tumbesaran dan perkembangan otak janin - ibu preggy
- meningkatkan memori janin dan kanak-kanak
- meningkatkan sistem imun tubuh dan sangat bagus untuk kesihatan kanak-kanak
- membantu menyihatkan paru-paru
- dapat memperbaiki penyakit buah pinggang
- memperbaiki masalah kulit seperti enzema
- mengurangkan penyakit lelah
- membantu menentang kanser paru-paru, payudara, prostat dan kanser kolon
- meningkatkan kesihatan hati selepas pembedahan

*statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, DLL
#codshakleeklang

Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee

[atau]

pembelian produk Shaklee

[atau]

menjana pendapatan dengan Shaklee dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
GMAIL : nhmi2011@gmail.com
Call/Whatsapp : 019-378-9778

#sharing
#shakleeklang
#codshakleeklang
#eijamsfamilyteam
#eijamsfamilyblog
#shakleebest
#shakleemalaysia
#ayushaklee
#ayusupermom
#wahm
#shakleebyeijamsfamily
#shakleeeffect
#testimoni
#setkecantikan
#omegaguard
#slimmingset
#setkurus
#sayajual
#sharingshaklee
#sayajualshaklee
#testimoni
#testimonishaklee
#eijamsfamilyhomeoffice




Posted via Blogaway

October 29, 2014

TESTIMONI ESP:- KESAN KETARA ESP

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera..

Khas buat pembaca dan pengunjung Eijam's Family Blog..

Tahukah anda bahawa ESP ini tersangatlah best tau. Hari ini saya nak sharekan kenapa saya suka sangat ESP ini.

Seperti sedia maklum, tujuan utama nak cuba Shaklee memula sekali ialah untuk menjayakan penyusuan secara exclusive dan nak mencari supplement untuj diri sendiri dan keluarga...

Sebelum cuba Shaklee, memang badan ini tak pernah menerima apa-apa suplement. Saya seorang yang sangat PENAKUT nak telan pill dan minum sebarang ubat atau supplement. Tapi bila dah pasang NIAT yg baik untuk menyusu secara exclusive maka semuanya dipermudahkan oleh Allah S.W.T

Kita sebagai ibu perlu usaha gigih untuk capailah impian 2 tahun menyusukan anak. Lebih-lebih lagi itukan suruhan Allah. Anak sihat membesar, dan kita sebagai ibu Ins Sya Allah akan terima keredhaan dari Allah S.W.T.

Lepas saya consume shaklee... WOW AMAZING sangat KESAN KETARA yg saya perolehi...

Jom Apa KESAN KETARA ITU:-
1. Berpantang dengan mudah dan kekal bertenaga dengan Set Berpantang. Walaupun semasa pantang ibu berpantang terhad dengan menu berpantang, namun set berpantang membantu saya kekal bertenaga.. dan yang paling penting anak saya jarang menangis sebab bila kiter jaga pemakanan In Sha Allah penyusuan kiter lancar.



2. Hasil perahn EBM boleh dikatakan KEBABOOM.. hasil boleh lihat gambar.. Susu perahan menjadi pekat dan anak2 saya kenyang.. Dan yang paling penting diorang jarang alami MASALAH KEMBUNG PERUT. Seingat saya dari 100% hanya 10% sahaja ada alami MASALAH KEMBUN PERUT syukur alhamdulillah sangat.


3. BONUS BERGANDA
gambar bukan guna camera 360 pun. cuma beza berkaca mata dan tidak berkaca mata.

*saya sendiri alami MASALAH KULIT GELAP, sekarang Alhamdulillah.. KULIT GELAP BOLEH PERGI JAUH-JAUH

*parut STRETCH MARKS boleh dikatakan TIADA sebab sebab istiqamah dan konsisten dengan ESP

* tapak kaki pun bertamabah lembut gitue meow ..meow...meow..

Serius ramai yang sukakan ESP ini, dan mereka sendiri alamai KESAN KETARA YANG BERBEZA-BEZA.


Jika Anda Berminat nak nmencuba ESP ini, Apakata JOM REBUT PELUANG SEMENTARA MASIH PROMO SEHINGGA HUJUNG OCT 2014 INI.


*statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, DLL
#codshakleeklang

Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee

[atau]

pembelian produk Shaklee
[atau]

menjana pendapatan dengan Shaklee dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui

GMAIL : nhmi2011@gmail.com
Call/Whatsapp : 019-378-9778

#sharing
#shakleeklang
#codshakleeklang
#eijamsfamilyteam
#eijamsfamilyblog
#shakleebest
#shakleemalaysia
#ayushaklee
#ayusupermom
#wahm
#shakleebyeijamsfamily
#shakleeeffect
#testimonishaklee





October 23, 2014

TESTIMONI GLA


Sharing & Testimoni pengguna GLA Complex.

Pada mulanya, customer saya ini hanya nak kembalikan masalah kesuburan dan masalah datang bulan yang tidak stabil... Tapi Alhamdulillah sangat, dapat extra bonus pulark bila beliau konsisten dan istiqamah bila amalan GLA Complex...

Saya gembira bila dapat bantu mereka yang mempunyai masalah dan bantu mereka lebih sihat dan gembira.
Saya sendiri amalankan #GLAcomplex ini..

Antara kebaikan GLA:-
*membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
*membantu meningkatkan kesuburan
*melegakan PMS (sindrom pra haid)
*membantu dalam menangani menapous
*menguatkan kuku dan rambut
*menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
*menghilangkan jeragat
*membantu menangani ekzema
*melegakan simptom akibat artritis reumatiod
*mengandungi Vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
*menguatkan imuniti tubuh
*memperlahankan proses penuaan
*mengurangkan blood-cot yang menyebabkan serangan jantung
*mengawal kencing manis dan darah tinggi
*mengawal kolestrol
*untuk fungsi saraf

*  statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, DLL
#codshakleeklang

Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee

[atau]

pembelian produk Shaklee

[atau]

menjana pendapatan dengan Shaklee dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
GMAIL : nhmi2011@gmail.com
Call/Whatsapp : 019-378-9778♛

#sharing
#shakleeklang
#codshakleeklang
#eijamsfamilyteam
#eijamsfamilyblog
#shakleebest
#shakleemalaysia
#ayushaklee
#ayusupermom
#wahm
#shakleebyeijamsfamily
#shakleeeffect
#testimoni
#setkecantikan





Posted via Blogaway

October 16, 2014

I LOVE BREASTFEEDING

I LOVE BREASTFEEDING
Europhia Breastfeeding Tripple  M (3M)

Alhamdulillah dengan set ini saya dapat berikan tutisan emas buat anak-anak saya.

IBU PERLU TAHU KONSEP PENYUSUAN.

pengambilan supplement bukan semata2 jaminan untuk si ibu dapat susu yang banyak. Tapi nutrisi yang lengkap sangat diperlu kan untuk si ibu supplykan susu ibu kepada permata hati.

Kenapa kiter perlukan supplement, sebab belum tentu apa yang kiter makan seharian cukup zat2 yang diperlukan oleh tubuh badan..

Jadi tidak salah kiter mencuba, bukan untuk penyusuan sahaja membantu malah si ibu akan kekal bertenaga.

Dapatkan Europhia Breastfeeding Tripple M (3M)
📞 019-378-9778

#ilovebreastfeeding
#supportbreastfeeding
#sharing
#shakleebyeijamsfamily
#codshakleeklang
#shaklee
#shakleemalaysia
#shakleeeffect
#testimoni
#shakleebest
#eijamsfamilyblog


Posted via Blogaway

ESP BUY 6 FREE 1

assalammualaikum dan selamat pagi 16/10/2014..

pasti ramai yang dah sedia maklumkan.... October bulan ESP tau... promo buy 6 free 1...

nak beli sikit2 pun boleh... apa yang penting dapatkan konsultasi dari pengedar yang sah yerk... baru dapat cara pergunaan yang betul 😃😃😃

ada lagi kenapa perlu grab promo esp nie...
*free membership
*free 1 canister ESP
*cashrebate

kelebihan esp ini ada macam2....ESP shaklee ini bukan soya biasa tau.

antara nya:-
*membekalkan tenaga
*kesihatan kulit,kuku dan rambut
*sangat penting untuk ibu menyusu, sdrta orang yg ingin kekal sihat..
*pembentukan sel baru

testimoni saya sendiri:-
*parut semakin hilang
*tona warna kulit sekata
*susu sangat best dihasilkan
*yang sangat penting STRETCH MARKS HILANG.. walaupun sudah alami tiga proses bersalin...
*dan macam2 lagi....

nak tahu lagi testimoni hebat
jom terjah

http://nhmi.blogspot.com/

#eijamsfamilyblog
#shakleeklang
#shakleemalaysia
#codshakleeklang
#shakleebyeijamsfamily
#shaklee
#shakleeeffect
#ESP
#testimoni
#stretchmarks
#soya


Posted via Blogaway

October 14, 2014

KENAPA SAYA SUKA ESP???

sharing nie lah sebab kenapa saya sendiri sukakan sangat esp ini.. memang ramai para pengemar esp diluar sana...


ok ayu nak bagi tahu, bulan October 2014 ini ada dua promo yang sedang berlangsung...

1. ESP buy 6 free 1
2. Mealshake buy 3 free 1

untuk yng ingin dapatkan promo ini, boleh hubungi ayu segera..
terima kasih

#ESP
#shaklee
#shakleeklang
#shakleemalaysia
#sharing
#codshakleeklang
#shakleebyeijamsfamily
#shakleebest
#shakleedistributor
#pengedarsah
#pengedarsahshakleeklang
#shakleeeffect
#eijamsfamilyblog
#testimonishaklee
#testimoni





Posted via Blogaway

July 03, 2014

SET PUASA PALING LARIS

 السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

BAGAIMANA PUASA KALIAN????? , KAMI DOAKAN SEMUA DIPERMUDAHKAN...  

SHARING HARI INI DAN JEMPUT BACA

APA KATA JOM GRAB SET PUASA INI.

SET YANG PALING LARIS.. sebab untuk kekal bertenaga menjalani ibadah puasa tambahan pula  cuaca tidak menentu sekarang..


#ESP  #PERFORMANCEDRINK  #MEALSHAKE

Sempena bulan Ramadhan ini, shaklee menawarkan set istimewa untuk berpuasa yang dikenali sebagai Shaklee 3 Gems program.

Sesuai diambil ketika sahur untuk membekalkan tenaga yang berpanjangan sepanjang berpuasa. And jangan risau, set ini sesuai digunakan untuk ibu mengandung atau yang tengah menyusu badan (breastfeeding). So jika anda malas untuk masak sahur, terbangun lambat untuk sahur, etc, set ini adalah sangat sesuai untuk anda.

Even untuk bulan-bulan lain selain Ramadhan, set ini sesuai diamalkan untuk menggantikan sarapan pagi. Menu sarapan pagi ini boleh diamalkan oleh semua golongan, dari kanak-kanak sehingga ke warga emas.

Ia membantu meningkatkan tenaga dan daya tumpuan setiap hari. Terdapat 3 jenis produk dlam set ini - Mealshake, Energizing Soy Protein (ESP) dan Performance Drink.

#Mealshake dan #ESP
mempunyai perasa vanila, gabungan 2 produk ini akan menghasilkan rasa minuman yang sangat lazat dan berkhasiat. Ia mengandungi 9 amino acids yang lengkap untuk keperluan tubuh dan mampu memberikan tenaga serta mengawal rasa lapar ketika berpuasa.

#Performance Drink
membantu mengekalkan kandungan air dalam badan kita dan mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk mencegah dehidrasi. Merupakan minuman kegemaran atlit (ala-ala 100 plus tapi lagi sedap). Mempunyai perasa oren, sesuai diminum begitu sahaja atau dicampur bersama Mealshake dan ESP.

Performance Drink merupakan produk pilihan breastfeeding mothers yang berpuasa kerana banyak tenaga dan bendalir yang dikeluarkan ketika proses menyusu. Dapatkan set Shaklee Mighty 3 Gems sekarang. Untuk tenaga yang optimum ketika berpuasa, anda juga boleh menambah supplement B-Complex, Vita-Lea dan Vita-C dalam rutin sahur anda.

*semoga anda dapat menjalani ibadah puasa dengan sempurna.

In Sha Allah

* This statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.






KLIK DISINI UNTUK ORDER SEKARANG


Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, DLL

#codshakleeklang

Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee

[atau]

pembelian produk Shaklee

[atau]

menjana pendapatan dengan Shaklee dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui

GMAIL : nhmi2011@gmail.com

♛ Call/Whatsapp : 019-378-9778♛

#sharing
#shakleeklang
#codshakleeklang
#eijamsfamilyteam
#eijamsfamilyblog
#shakleebest
#shakleemalaysia
#ayushaklee
#ayusupermom
#wahm
#sayajual
#sayajualshaklee











SALAM RAMADHAN BUAT SEMUA

 
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ



...★)
....人______________★)
...(◎)_____________ 人
..║∩║__________ .-:'''"''';-.
..║∩║________ (*(*(*|*)*)*)
..║∩║_____..║∩∩∩∩∩∩∩∩∩∩∩║
▓─▓─▓ ▓─▓─▓
▓▓▓▓▓▓▓───────────────▓▓▓▓▓▓▓
★★★★★★★★★★★★★★★★★

••Marhaban Ya Ramadhan••

Dengan ini, saya & keluarga ingin memohon ampun dan maaf kepada
semua sekiranya ada salah dan silap selama ini.

Semoga
Ramadhan kali ini akan membawa keberkatan dan rahmat
untuk kita semua..

Amin yaa rabbal alamin..

Marhaban Ya Ramadhan.

Daripada:-
Nur Hidayu (AYU)
#ayushaklee
#eijamsfamilyblog
#ramandhan








 
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...