October 08, 2009

BERITA SEDIH..... ANGKARA SIAPA?

GBR CREDIT BY - GOOGLE



huhhu mama dah puas menangis dah.. tak tau lah sape yerk angkara dan mungkin jugak atas kecuaian mama sendiri.. bende tue xdeler besar sgt nilai yerk klu dari segi wang ringgit tp dari segi kenangan manis tue xde ape yg dapat dilupakan.. kejadian yerk begini,.. semlm mama mc so mama kemas ler umah dan sambil tue dok belek2 barang kat dalam bilik tido mama.. tertiba tue mama nie dok ler cari barang kemas mama nak pakai cincin saja2 jerk.. tgk 2 satu pun xde.. jgn kata barang kemas dengan kotak2 sekali hilang.. puas dah mama cari merata2 tempat tp xjumpe.. hangin jerk di buat yerk.. barang kemas mama xde ler banyak cuma ade cincin merisik,tunang, subang ngan gelang tangan masa batal air sembahyang dan gelang umairah yg dapat hadiah dari kawan2 office baba dan nenek kasi yg heran tue semua sekali hilang, duit xhilang dan tabung yg berlambat duit syiling tue pun hilang.. mama pun terus ler mengadu ngan baba tapi cam biasa ler baba still cool jerk die cuma ckp ( xpeler dah xde rezki, nanti kiter beli ler lain).. mama yg sedih sgt tue segala tanda2 kenangan manis mama bersama baba tue hilang.. meraung dibuat yerk.. anggaran kehilangan 5k kot coz barang tue xde ler besar sgt.. so ape nak buat bende dah nak jadi.. nasib baik barang kemas mama nie boleh claim insurance, so boleh ler merasa yg baru tp kenangan tue jerk yg hilang... so kena cepat2 buat report polis nanti boleh baba urusan kan segala2 pasal insurance tue.. sekarang barang kemas yg ade cuma gelang kaki dan gelang tangan jerk yg si umairah dok pakai tue, tue baru jerk beli mase nak raya ari tue.. sedih sesangat nie.. xpeler mama redha dan yakin maybe ade hikmah dengan ape yg berlaku nie..

psst : mama rasa barang nie hilang mase open house tue.. kan dok2 sibuk2 so xfikir bende2 cam nie nak berlaku... wuahh..wuahhh..wuahhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...