December 04, 2013

PROMO DECEMBER 2013 OMEGA YANG BEST

Assalammualaikum.. dan Salam Sejahtera.

Maaf  sibuk sangat akhir-akhir ini, ok hari ini ayu nak share Promo Hujung Tahun yg Best tau..Khusus untuk meraka yang sukakan OMEGA SHAKLEE ini..

JOM Pakat family or kawan2 beli harga JIMAT omega ni...share2 beli 6 FREE 1 pada 1 HARGA.ANDA DAPAT

★FREE KEAHLIAN
★BONUS PERTAMA DGN SHAKLEE
★GUIDE N TIPS BIZ DLM TEAM YG HEBAT
★HARGA AHLI YG SUPER SPECIAL.PENJIMATAN DARI HARGA RETAIL.SAMBIL BELI DAN KUMPUL POINT

TAK NAK BELI BANYAK2 PUN TAKPE...
JOM DAPATKAN HARGA ISTIMEWA DARI AYU....




 

- ANDA Nak KURUS omega bagi BAKAR LEMAK 

- ANDA Nak otak CERDAS n BIJAK omega bantu kuatkan MINDA dan INGATAN ank seawal usia SETAHUN ke ats hingga DEWASA.IBU MENGANDUNG dan MENYUSU pun sesuai ambil utk perkembangan OTAK ank2
 

-ANDA Nak JAGA KESIHATAN omega bantu kawal KOLESTROL dan DARAH TINGGI serta KUATKAN IMUN

DAN BANYAKKKKK LAGI KELEBIHAN OMEGA...





APA TUNGGU LAGI..JOM GRAB







November 26, 2013

YES..YES..YES.. STOCK SUDAH ADA

Syukur Alhamdulillah.. best yerk.. Stock dah ada.. so bagi kalian yang tertunggu-tunggu apakata hubungi ayu... utk order..

November 08, 2013

NOVEMBER 2013 PROMO:- VIVIX OH VIVIX


bulan lepas promo collagen... hujung tahun ini memang bulan kecantikan... jengg.jengg.jeng

promo vivix..






October 31, 2013

KEHEBATAN SHAKLEE..UPDATE TERKINI STOCK YANG HABIS

Shaklee..Shaklee..Shaklee

Ok ayu just nak update yang list barang dalam gambar tersebut memang dah Out of Stock...

Tapikan kami masih ada lagi stock untuk vitamin-vitamin yang lain...

Seperti:-
*Esp
*Alfafa
*Ostermatrix
*Vitalea
*B com

dan yang lain-lain..

Takkan nak tunggu habis jugak kot... jom cepat2.. hubungi ayu dalam kadar segera..

October 26, 2013

SETAHUN VITAMIN C SHAKLEE MENGHILANG... STOK BELUM SAMPAI SEMINGGU SUDAH SOLD OUT

HAH..HAH..HAH.. Rasakan, sudah dijangka yang stock vitamin C yang baru restock oleh Shaklee ini akan menjadi pujaan hati semua pengemar Shaklee hehhehe...

Tapi..tapi..tapi.. jangan risau pihak Shaklee akan restock secepat mungkin... bagi yang ingin mendapatkan hot selling vitamin c ini.. rajin lah conctact ayu yerk...





Janji tau... pm ayu untuk makluman lanjut..




SELAMAT HARI LAHIR AINA UMAIRAH YANG KE 6 TAHUN...

Ya Ampun, macam sudah tak percaya???? Anak kami ( Eijam's Family) sudah 6 tahun pada 5 Oct 2013 hari tue.. hehehhe ini kes mama die yang sentiasa busy. Sebab tue lambat nak post entry anak kami yang sulong ini..

Oklah entry ini mama tulis khas untuk kak long (Aina Umairah) mama dan baba ini tau.. semoga ini menjadi kenangan masa akan datang..

Ucapan khas dari Mama & Baba..

" Selamat Hari Lahir Sayang Saidatulnissa Aina Umairah... semoga kak long menjadi hamba Allah yg taat sentiasa patuh dengan tuntutan agama, anak yang soleh dan bijaksana, menjadi contoh kaka yang baik untuk Iman Sumaiyyah & Dhia Zulaikha... dan mama dan baba doakan semua kebaikan untuk kak long tau"..

Untuk yang sudi baca blog ini... mama update gambar agenda potong kek masa waktu sekolah.. jom tengok..

Macam Biasalah, kalau nak buat birthday party kat tadika, mama dan baba sibuk mencari barang-barang gift sikit nak bagi kat kekawan Aina Umairah.. Kitaorang just beli Mamee,Appollo Stick,Blackcurrant Drinks dan Buku Colouring and Sticker kartun terkenal "BoboiBoy"




Persediaan kek pulark xdelah over sangat, just cari dekat google area klang then terjumper blogger ini yang buat homemade cake.. cake sangat sedap.. untuk Aina Umiarah mama rderkan rainbow cake then untuk mama snow cheese cake... yummylicious ok... nie link blog beliau..jom terjah blog beliau..harga yang sangat berpatutan...



Ya Allah, Aina Umairah ini memang macam ini, pegi sekolah punya mama betulkan tudung die..tengok-tengok jadi macam gambar dibawah.. anak tudung terlebih style.. stylolah kak long..hehhehe.. gambar-gambar ini semua di ambil oleh mualimah Aina Umairah.. mama dan baba bagi camera sendiri.. Minta tolong tangkapan gambar untuk kenangan.. last year kat tadika kan... lokasi Tadika Islam Hira


Ini lah guru kelas Aina Umairah... budak2 tak sabar nak makan.. hehhehe, Awat lah ,uka anak dara mama tue masam mencuka nak!!!


Gambar kawan-kawan kak long tengah makan...comei..comei..


Yang ini gambar teman-teman rapat Aina Umairah...


Syukur Alhamdulillah, selesai makan kek.. so muka senyum nak amik gambar...






October 10, 2013

DHIA ZULAIKHA TERKINI 4.5 BULAN

Kali ini, nak cerita pasal perkembangan puteri no 3.. Dhia Zulaikha, tak lama lagi 20 Oct'13 sudah 5 bulan..
Zulaikha sekarang sudah jadi pelakon hindustan kat rumah nie.. sebab yerk asing pusing2 menguling niarap.. zulaikha pandai meniarap masa umur 3bulan... best sejak jadi fulltime housewife ini.. semua berlaku di depan mata..
jom tengok gambar terkini zulaikha..

October 03, 2013

PROMO OCT'13 COLLAGEN...

Best bulan ini promo Collagen shaklee.. sesuai lah sape yang nak cantikkan...
Siapa nak kahwin cuti sekolah ini, jom cuba collagen shaklee..
Boleh dapat FREE MEMBERSHIP & CASH REBATE bulan berikut yerk...klu buat belian buy 6 free 1...pakat2 order dengan member2,family...
Disamping itu jugak just nak update, hujung Oct ini Vit C 500mg akan muncul.. boleh hubungi ayu utk pre-order ok.. kan takut terlepas...

OH YA ANDA NAK TAHU TAWARAN YANG MENARIK , 
JOM PM DAN DAPATKAN SPECIAL PRICE DARI SAYA






JEMPUT LIKE FAN PAGE SAYA

 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 
OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut dan konsultasi sila berhubung dengan saya melalui:-



 

September 29, 2013

SETELAH HAMPIR SETAHUN SEPI..KINI VITAMIN C SHAKLEE 500mg KEMBALI.

Alhamdulillah... akhirnya Shaklee umun kan ang Vitamin C 500MG kembali.. tapi bukan sekarang tau.. tunggu sehingga hujung October 2013...

Ok..ok..ok.. sabar.. pasti ramai yang tak sabar kan nak grab vitamin c.. Kalau kalian berminat boleh hubungi ayu untuk dapatkan maklumat lanjut...

Kalau anda berminat boleh buat tempahan sekarang. Sebab ayu yakin sangat ia akan habis dengan kadar yang SANGATTT Pantas sekali..

So untuk elakkan anda kecewa sekali lagi, sila ambil tindakan segera. 


Order SEKARANG dengan Ayu!!! TAKUT habis lagi..!!
 
PRE-ORDER SHAKLEE VITAMIN C 500mg NOW

klu kalian nak dapat free membership pon boleh... tapi boleh hubugi ayu tau...

Hubungi Segera:- 
Nur Hidayu Mat Ishak
♥ Shaklee ID 846826
♥ 019-3789778 (sms,wechat,line,whatsapp)
♥ efb_office@yahoo.com
♥ Malaysia & Others [ Poslaju,Citylink & GDEX]
♥ COD [ Kuala Lumpur "Segi Tiga Emas Area" ]
♥ COD [ Pekan Klang, Hospital, Andalas,Bukit Tinggi,Rantau Panjang, GM Klang ]






OH YA ANDA NAK TAHU TAWARAN YANG MENARIK , 
JOM PM DAN DAPATKAN SPECIAL PRICE DARI SAYA






JEMPUT LIKE FAN PAGE SAYA

 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 
OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut dan konsultasi sila berhubung dengan saya melalui:-


September 10, 2013

DULU 2oz SEKARANG 5oz HASIL PERAHAN TITISAN EMAS ♥♥

Pagi ini 10 September 2013, Hujan lebat... sambil menyusukan si zulaikha macam biasa ayu sibuk melayan dan reply sms,email,whatsapp customer...
Tup..tupp...tupp, dapat whatsapp feedback dari seorang ibu ini, baru jumaat minggu lepas ayu COD kat Aeon Big Jalan Kapar..
Beliau teruja sebab hasil perahan meningkat dari 2oz ke 5oz plus masalah keputihan beliau pun tiada... Beliau cakap tak rugi beli...
Memang tak salah kalau kiter hendak berusaha, plus kiter kena istiqamah bila kiter memcuba sesuatu.. Beliau hanya consume SET BUDGET PENYUSUAN..
Jadi jika kalian diluar sana yang hadapi masalah yang sama, Apakata jom cuba set budget ini...


OH YA ANDA NAK TAHU TAWARAN YANG MENARIK , 
JOM PM DAN DAPATKAN SPECIAL PRICE DARI SAYA






JEMPUT LIKE FAN PAGE SAYA

 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 
OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut dan konsultasi sila berhubung dengan saya melalui:-



 

September 09, 2013

SEPTEMBER 2013 PROMO:- COENZYME Q10 SHAKLEE

CoQ10 ini sangat sangat diperlukan untuk membolehkan sel-sel tubuh kita menghasilkan tenaga sendiri, agar sel-sel tubuh kita kekal berfungsi (kalau tak berfungsi, matilah kita) Oleh itu ia memainkan peranan yang sangat penting dalam proses penghasilan tenaga, di mana CoQ10 berperanan sebagai pencetus tenaga.

Proses penghasilan tenaga ini berlaku beribu-ribu kali setiap saat. Cuba bayangkan kalau CoQ10 tidak mencukupi dalam tubuh kita?Mampukah sel-sel tubuh kita berkerja dengan efisyen? Sudah tentu tidak!

CoQ10 ini ditemui kebih banyak di dalam organ-organ yang kuat berkerja, seperti jantung, hati, buag pinggang dan pankreas.

Paras CoQ10 di dalam tubuh kita akan berkurang dengan usia dan aktiviti senaman yang kita lakukan. Semakin kita berusia, dan semakin kita aktif, semakin kurang paras CoQ10 dalam badan kita.




KELEBIHAN COENZYME Q10


  • mengukuhkan otot-otot jantung.
  • menyokong keupayaan mengepam darah.
  • melancarkan peredaran darah ke seluruh badan.
  • menyumbang dalam pengekalan paras tekanan darah yang sihat atau normal.
  • satu antioksidan yang kuat, maka ia memainkan peranan dalam mengekalkan awet muda
  • membantu mengurangkan risiko penyakit jantung

Jom jaga Jantung kita...







OH YA ANDA NAK TAHU TAWARAN YANG MENARIK , 
JOM PM DAN DAPATKAN SPECIAL PRICE DARI SAYA






JEMPUT LIKE FAN PAGE SAYA

 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 
OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut dan konsultasi sila berhubung dengan saya melalui:-



September 08, 2013

BIRTHDAY CAKE UNTUK IMAN

Sempena birthday iman, kami sekeluarga xde plan pun nak buat birthday party.. Kami just sambut dengab family members jerk...kebetulan baba cuti so baba beli cake bawa pegi rumah abang...

Tue pun potong cake kat rumah pak long mereka, sebab nak bagi ramai sikit.. Adalah mak mertua ayu, biras,adik ipar dengan anak2 saudara...

Ok jom tengok gambar2 masa sesi potong cake.. 

Cake Secret Recipi jerk.. last miniute pun kan
Iman dengan sepupu die Akid
Kak Long Umairah dan cousin...
Sesi Potong Cake
Sempat Posing kat Toilet ... sesi cari cake :)
Cute Iman
Aina Umairah, Iman Suamiyyah , Dhia Zulaikha...
 

OH YA ANDA NAK TAHU TAWARAN YANG MENARIK , 
JOM PM DAN DAPATKAN SPECIAL PRICE DARI SAYA






JEMPUT LIKE FAN PAGE SAYA

 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 
OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut dan konsultasi sila berhubung dengan saya melalui:-



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...