October 22, 2009

SWEET OF FRENZ AKA SISTA MJ



betul kan pepatah berkata " BERKAWAN BIAR SERIBU"... cerite yerk begine, tadi mata mama dah naik juling dok nengok nombor2 so mama pun buat ler dosa sikit utk blogwalking sekejap.. so the 1st blog yg bertuah tue my sista angkat ler.. coz lamer xdgr citer ym pun jarang this week so nengok2 die ade update pasal umairah.. so sweet sgt n3 tue.. mama rasa terharu sgt.. huhuh tue ler mama post n3 nie asap.. huhu so sape yg sudi nak terjah blog die boleh ler ke sini  MJ  yerk...


picca credit from her..
*note to my dear sista:
walaupun kiter baru beberapa tahun jerk berkenalan, harap persahabatn kiter nie berkekalan xkire lah dimana jua anda berapa xkire didalam malaysia atau luar malaysia tau yg penting jgn igtkan umairah jerk mama die pun kena igt sekali tau.. between umairah dah pandai macam2 dah skrg nie.. huhu

psst : sis ! xsabar nak jumpe next week kat ikea, please bawa duit manyak2 tau.. wakaka....wakaka..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...