October 22, 2009

SWEET OF FRENZ AKA SISTA MJ



betul kan pepatah berkata " BERKAWAN BIAR SERIBU"... cerite yerk begine, tadi mata mama dah naik juling dok nengok nombor2 so mama pun buat ler dosa sikit utk blogwalking sekejap.. so the 1st blog yg bertuah tue my sista angkat ler.. coz lamer xdgr citer ym pun jarang this week so nengok2 die ade update pasal umairah.. so sweet sgt n3 tue.. mama rasa terharu sgt.. huhuh tue ler mama post n3 nie asap.. huhu so sape yg sudi nak terjah blog die boleh ler ke sini  MJ  yerk...


picca credit from her..
*note to my dear sista:
walaupun kiter baru beberapa tahun jerk berkenalan, harap persahabatn kiter nie berkekalan xkire lah dimana jua anda berapa xkire didalam malaysia atau luar malaysia tau yg penting jgn igtkan umairah jerk mama die pun kena igt sekali tau.. between umairah dah pandai macam2 dah skrg nie.. huhu

psst : sis ! xsabar nak jumpe next week kat ikea, please bawa duit manyak2 tau.. wakaka....wakaka..

6 comments:

  1. yup agreed..berkawan biar seribu..
    rapat je tgk umairah ngan yr sista angkat ni

    ReplyDelete
  2. yaa...berkawan biar beribu! bestnyer ada sister angkt camtu, baikkkk sangat ee..best la umairah dpt auntie angkat..!
    *comei pic umairah berlitup kain di kepala tu..:)

    ReplyDelete
  3. yeehaaaa dh folo dh.xdela tertinggal lg lps ni..ekekek:p hmm kalu xtuka layout baru xpasan pn kita xjadi follower awk..hehe..

    comelnye umairah...hehe..
    ok nnti kita pn terjah ikea..nk tumpang perabih duit:p

    ReplyDelete
  4. E.L.I.Z.A...
    a'ah betulkan..umairah mmg dah rapat dah...

    mamalieyna...
    untie angkat best.. boleh buli huhuh

    kk....
    alah biasa jerk

    MaRiElAZ...
    perlu sista...huhuh

    [-suziey-...
    tueler ade hikah salin kulit kan..huuhu

    ReplyDelete

SILA LER COMMENT YERK DEAR BLOGGER'S... I LOVE YOU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...