November 05, 2009

GOODBYE PICORP...


image credit by google

hmmm... maafler mama diamkan diri.. maklomler keja tempat barukan, mestiler kena jaga standard sikit.. huhh diam xdiam.. mama dah hampir seminggu tinggalkan PICORP.. huhuh mama still rindukan kekawan PICORP yang baik hati tue.. kecuali dua org malaun yg suka menyakat mama tue.. harap2 dorang baca ler blog nie biar diorang tue tau yg sebenar yerk dorang ade ler malaun yg paling jahat sekali okies... xpayah ler mama nak catitkan nama dorang... biarler SAPE MAKAN CILI, DIE LAH YANG TERASA PEDAS YERK... huhuhu

okies jom kiter citer sal last day mama kat PICORP.. malaun2 nie belanja mama makan SECRET RECIPES huhuhu.. siap ade kek lagi..alah tapi one slice jerk.. ape2 pun time kasih yerk kerna sudi belanja mama nie.. dan yang paling terharu tue mama yerk GFC NH kasi hadiah t-shirt muslimah tue.. nak di jadikan cerita.. mama nie siap ler bawa camera konon2 yerk nak berpoisng maut ler tangkap gambar tp boleh lah pulark memory card tertinggal kat laptop umah.. so xdeler nak snap2 gambar cun2 mama... huhuh okiesler entry nie dibuat sempena nak wish thank you kat u all yg berapa di PICORP sayang kamu semua... huh



Pssst: lepas nie nak update sal office baru pulark.. huhuh
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...