January 16, 2011

BERSANTAI MANTAI BERSAMA GENG MAMA


citer ujung minggu.. xde kemana pun... just duduk kat umah..tertiba mak cik bertiga nie call nak datang umah... konon2 yerk nak melepak umah mama.. lepas dorang balik shopping kat JJ Bukit Tinggi.. tapi plan dah tukar.. coz baba nak beli kipas dan tengok2 lampu kat AVALON (kedai lampu) cair hati mama tengok lampu2 yang cantik2 tue.. huhuh last2 beli kipas.. jerk.. lampu maybe next month... 


 tujuan makcik bertiga nie nak melepak.. coz dorang nie rindu nak tgk mama.... hahah korang percaya ke???????????? silaplah dorang nak tengok anak dara mama ler... maklumler masing2 dah ade kehidupan masing2.. yang berbaju biru tue dah kahwin..so nie mase yang ade utk bersantai... yang baju itam tue lark baru mula keja ... baru jerk abis belajar... dan yang baju putih tue..ari2 jumpe..hahahahha tp xlama lagi dah nak jadi isteri org dah....


so korang tengoklah aksi mak cik2 nie melepaskan rindu kat anak mama yerk.. sebenar yerk dorang nie kekawan mama mase sekolah dulu.. dan merangkap anak2 makcik yang jaga umairah dan iman skrg nie.. klu dulu dorang ade umah selalu lah jadi tukang jaga part time anak mama nie... hahahahhaha tapi skrg xlagi..sian mak cik tue tergesa2... mane nak jaga anak mama,urusan umah tangga dan bla..bla..bla..


okies dah penat mama menaip beb..dok potpetpotpet... so korang layan jerk ler gambar yang upload yerk..hehhehehehehe



baru perasan gamabr anak dara yang sulong nie... alahai comot yerk mkn donut tue sayang... maklom lah kakak2 belanjakan.. 


mak cik sorang nie tengah berlatih nak jadi mak org xlama lagi hahahahahah









taddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...