January 22, 2011

ANDA XKENAL SHAKLEE.. MAKA ANDA XJATUH CINTA DENGANNYA..

1.Benarkah Shaklee ini berkesan untuk penyusuan?
2. Adakah ianya selamat, halal dan mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia?
 
3. Adakah trial pack masih ada untuk saya cuba dahulu?

4. Bolehkah saya membeli dengan harga ahli atau saya perlu jadi ahli untuk dapat harga ahli?1. Benarkah Shaklee ini berkesan untuk penyusuan?
Alhamdulillah setakat ini ramai yang sangat berpuashati dengan Shaklee. Mereka bukan sekadar makan namun telah memperkenalkan ibu dengan ramai kenalan baru. Namun Shaklee akan lebih ketara kesannya jika perkara ini di lakukan dengan istiqamah iaitu :


1. Bayi disusukan sekerap mungkin atau sesi perahan yang sentiasa konsisten....jangan TIDAK PAM hanya kerana payudara tidak bengkak. Namun jika nak rasa payudara penuh dengan susu, amalkan makan alfalfa 6 biji sehari dan minum ESP bagi yang amalkan supplement. You can feel it! TETAPI KENA INGAT! Pastikan pam sehingga payudara kosong untuk mengelakkan BENGKAK SUSU atau clog duct.

2. Minum 3 L sehari. Cuba sediakan indicator. Ramai customer yang mengadu susu pekat namun susu belum banyak....kalau tak minum banyak dan tak mengepam dengan konsisten...memang takkan nampak impak yang hebat.

3.Doa yang berterusan ukan sekadar dari niat dari hati atau tadah tangan semata-mata. Perlu ada amalan yang mendekatkan diri kita denganNya. Membaca Al Waqiah setiap malam, berzikir memuji kebesaranNya. Bersedekah dan berbuat baik sesama manusia di mana di samping itu membersihkan hati dari siap wasangka terhadap ALLAH. Bila ada wasangka itu lah kekadang membuatkan rezeki kita terbantut. Kita kena yakin dengan amalan kita dengan ALLAH. Sesungguhnya ALLAH itu MAHA PEMBERI. Mintalah nescaya DIA memperkenankan.


2. Adakah ianya selamat, halal dan mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia?
Shaklee adalah selamat, vitamin asli tanpa pewarna, perasa tiruan, asli tanpa kehadiran silika gel. Halal dan diyakini serta punya kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia.


3. Adakah trial pack masih ada untuk saya cuba dahulu?
Trial pack sentiasa ada insyaALLAH selagi ada permintaan. 


4. Bolehkah saya membeli dengan harga ahli atau saya perlu jadi ahli untuk dapat harga ahli?
Kalian boleh membeli dengan harga ahli menggunakan ID 846826 dan tidak perlu menjadi ahli untuk mendapatkan harga ahli. Namun jika kalian berminat untuk berkongsi kebaikan Shaklee bersama keluarga , sanak saudara serta rakan taulan dan ingin mencari pendapatan sampingan, boleh emailkan kepada mama secara peribadi untuk mengetahui dengan lebih lanjut.

credit by: kak n
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...