January 21, 2011

KESIAN DEKAT ANAK KERANA KECUAIAN MAMA SENDIRI..DAN SEKARANG NIE MENYESAL XSUDAH...


hmmm xtau macam mana nak start entry nie.. tapi yang pasti mama memang menyesal xsudah.. dan tak dapat nak maafkan diri mama.. bende dah nak jadi... dan perkara nie berlaku sekelip mata jerk.. apa ler mama nie, terlampau leka... bende nie terjadi 20/1/2011 pukul 12.30pm.. masa nie baru lepas shopping barang dapur kat tesco.. biasalah.. iman akan duduk kat car seat.. tapi mase tue mama xsempat nak pasangkan tali pinggang die dah terjatuh dulu.. iman sekarang nie memang tengah ligat nak bergerak.. nasib baik umairah tegur mama kata iman jatuh..klu xmama memang xperasan.. sedih menitik air mata mama nie...

video


mase tengok iman jatuh tue.. mama cepat2 angkat tengok kepala die berdarah banyak gak lah..biler mama tengok dahi die ada luka yang terkoyak.. mama panik.. nasib baik masa kejadian tue berlaku dekat dengan klinik.. baba pun terus bawa ke klinik..takut klu jadi apa2 kang..tapi apabila doktor periksa buat itu dan buat nie..alhamdulillah semua ok..cuma dahi die jerk terkoyak... tapi doktor kata xpayah jahit..die tampalkan gam khas utk lekatkan balik luka terkoyak tue.. tapi kena sentiasa follow up for a week nie...


biler balik umah mama tengok iman okies..xde pun rengek2 atau pun tanda2 yang menakutkan.. bersyukur sangat semua yerk selamat.. tapi spai skrg mama memang xdapat nak memaafkan diri mama.. sangat kesal dengan apa yang terjadi..klu x kerana kecuaian mama mesti perkara semesti nie x akan terjadi .. doktor cakap akan luka iman tue akan tinggalkan parut sedikit...bagi mama biarlah dahi iman tue berparut sedikit tapi yang paling penting xde apa2 yang berlaku ke atas iman.. akhir kata MAAFKAN MAMA SAYANG (IMAN) DIATAS KECUAIAN MAMA... MAMA SAYANG  SANGAT ANAK-ANAK MAMA (UMAIRAH & IMAN)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...