January 16, 2011

1ST GA BY HEZE SUZE

1ST GA BY HEZE SUZE

lallalaal mama nak merajinkan diri join contest atau giveaway... kali nie GA nie dibuat oleh HEZE SUZE dan JUSTPRETTYSTRE.. kenapa mama nak join GA nie??????????? sebab yerk mama nie memang peminat kasut.. xkiralah mahal ke murah ke klu dah berkenan rembat jerk...tanpa berfikir panjang....
so kepada sapa nak join jom nengok syarat2  yerk:

Syarat2 penyertaan adalah seperti berikut:-
  1. Cam bese haruss menjadi follower http://hezesuze.blogspot.com & penaja bersama http://justprettystore.blogspot.com - DONE
  2. Opkos kene wat 1 enty about this GA ye... - DONE
  3. Letakkan BANNER di sidebar uols dan link back ke entry ni ye.-DONE
  4. TAG 2 rakan uols..lebih pun takpe tapi jangan kurang haha.-DONE
  5. Akhir sekali jangan lupa tinggalkan komen di entry ni & juga email uols di entry contest 1st GA BY HEZE SUZE yerk... - DONE
  6. Undian akan dibuat melalui random.org ye harap maklum...
Very easy kan uols..apalaie jom pakat reramai memeriahkan lagik GA akak gonjeng nie mihahahahaha... :)

so kat sinie mama nak tag pememang 1st GA EFB:
1.http://blogjuniza.blogspot.com/
2.http://blog-mommy-daddy.blogspot.com/


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...