July 06, 2009

Transformers 2


komer..komer jgn jelous tau.. mama teruja skit nie... last friday mama ngan baba dating..huhuhuh tgk citer transformers 2 lagi... tp xde ler jauh... kat klang jerk.. ari jumaat lepas baba ada hal..mama dah pesan kat babysitter umairah yg kitaorg balik lambat ... babysitter kata ok.. lepas segala urusan baba selesai ... mama igt kan nak terus balik amik umairah..tgk2 baba masuk jusco bukit raja.. sebenarnya baba xberapa berkenan sgt tgk wayang kat TGV both of us lagi suka kat GSC coz sound system die best compare toTGV..tp ape nak buat dah penat so tgk kat klang jerk ler..

Sebenaryer.. ade cerita tau... knp baba umairah bawa mama tgk citer nie.. mase mama mengandung dulu tranformer 1 keluar..mama beria2 ajak baba tgk citer nie.. tp baba kata xelok ler..sound die xbagus ler utk baby... ngan sejak mengandung spai sekarang kami xpernah tgk wayang komer xrasa kesian kat mama..mase berpakwe makwe dulu-dulo... boleh dikata every month ade jerk citer yg kami tgk...huuhuhu.....

abis jerk tgk wayang dah kul 12 terus gie amik umairah tp umairah dah tido babysitter kata xpeler biar jerk die tido kat sana...so ape lagi kami terus ler balik umah...huhhuh best jugak tau berdua-dua mlm tue..huhuhu
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...