July 03, 2009

VISIONS




cerita yerk begini...last saturday baba ade treasure hunt by company baba kat tasik titiwangsa... mama lark malas ler nak tggu baba smpai tgh hari dok kat tasik tue kan... mama ajak kawan mama sis maryam gie zoo... huhuhuh umairah teruja... balik dari zoo terus gie jumpa tukang jahit baju raya jap kat subang pass tue singgah subang parade lunch... baba amik mama ngan umairah kat sana... lepas jumpe ngan mkn2 kat subang parade tue.. blik umah mak mama kat kelana jaya coz dah janji nak belanja dorang durian... then lepas mkn2 jugak mlm tue penat coz satu ari suntuk dok berjalan.. mama ajak baba balik rumah ku kat klang... yerk ler penatkan so rehat kat umah sendiri lagi best... balik jerk umah tgk2 bende nie ade kat ruang tamu atas meja kaca tue.. mama dok tanya baba cam nie :-

mama : ape bende nie dlm plastik besar nie..
baba : tgk ler sendiri..
*mama tanpa membuang masa terus jerk buka....tgk2 visions...
mama : for what ?
baba
: supaya jgn MALAS...satu hari suntukkan dah jejalan so kena ler rerajin tau... nie sebagai hadiah jgn MALAS...

mama : tersengih2... dlm hati siap ckp pemalas yerk haku nie... dan wish tq to hubby... mlm tue ape lagi mama kasi hadiah special ler kat baba huhuhuhu....:P
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...