July 10, 2009

TERUBAT

hari mama xde kat office... mama kena buat account kat tpt orang dlm 3hari jerk xlama..tapi maybe xjadi kot...huhuhuh.. malas ler nak citer sal keja kan..asyik..keja..keja dan keja... ari nie kan jumaat mama gah pack2 nak balik tertiba ade no xkenal call myphone... mama tertanya sape ler pulark nie..huhuhhu tapi still jawap hahahhaa.... nak tau kenapa jom kiter baca di bawah nie..

nor : assalammualaikum, nie puan ayu ke?
mama : yes , saya kenapa...
nor : saya nor dari pa&ma crew...
mama: terkezut..hahah nape yerk...
nor: sebenar yerk kiter ade offer utk umairah nie..
mama: offer ape yerk..huhuhhu coz umairah xmenang contest ari tue..
nor: xpe xmenang pun xpe janji top 8 kan..
mama: hahahah ...
nor: maaf ler saya ganggu petang2 nie tapi kami kat pa&ma nak offer kat umairah nie..
mama: ok, terangkan dulu ape die?
nor: kami kat pa&ma nak amik umairah jadi model for hari raya event..
mama: hah cam xcaye jerk..
nor: betul next week tuesday ade shooting utk pakaian hari raya..boleh confirmkan asap x?
mama: okies later i'll discuss with myhubby naaa...
nor: okies..kiter nak cari sorang boy and sorang girl..
mama: (after called baba) - okiesler kak nur confirm...
nor: okies jumpe selasa... coz client kiter nak tonjolkan baju yerk..so die nak cari girl yg ade rambut panjang since umairah masuk pa&ma so die terpilih..igt yerk selasa... isnin nanti akak emailkan the details..
mama: tq kak..

lepas abis jerk telcon tue..mama rasa alhamdulillah luka haku terubat jugak akhirnya huhhuh xmenang pun dorang still kasi peluang lagi kat umairah huhhuhuhu... agak2 sape ler model boy tue kan...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...