July 27, 2009

PIZZA HUTS





biasa ler jumaat baba balik kul 4.15..mama lark balik kul 5.30.. jumaat lepas mama dah info baba kiter gie shopping yerk beli barang dapur nak masak nanti xde barang lagipun baba dah gaji..huhuh so baba okies jerk mama pun ape lagi...minta kebenaran mamam luar yerk.. we all makan pizza jerk coz umairah suke mushroom soup.. abis die mama satu mangkuk soup tau.. tapi haku naik hangin coz service die lambat cam siput **** hangin aku.. bayangkan ler manager dah tau customer ramai lagi dok main handphone... mama mmg dah marah tapi still sabar malas nak layan... lepas habis makan mama gie kat cashier ckp kat minah cashier tue nak form complaint... nak tau ape mama complaint...

THE MANAGER,

THIS OUTLET PROVIDE US VERY POOR SERVICE. AND YOURSELF ALSO NOT PROFESSIONAL AS MANAGER, SO PLEASE DO SOMETHING THAT CAN IMPRESS UR QUALITY OF WORKS

THANKS

YOUR CUSTOMER...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...