July 19, 2009

SWEET NOTE...


smlm kan sabtu... biasa yerk kami sekeluarga akan bangunpagi2 kemas umah sapu lama2...dan yg pasti baba buat brekfast dan mama masak tgh hari dan mlm sekali...tp klu jejalan memang xde buat jerk keja tue dan keja nie.. tapi smlm bab keja banyak sgt keja bab kat office tue... umairah pun keja jugak tau.. keja die kena pergi umah babysitter... mama pulark ade class... so pepagi baba dah keluar dah gie antar umairah dan lepas tue gie ler jalan raja chulan tue... sian baba office jauh sgt dr umah..tp baba ade ckp kawan die lagi ler dok kat seremban keja kat kl... so lepas baba keluar umah mama nie cepat kemas umah basuh baju...sapu,mop dan cuma yg xbest tue mama xsempat nak masak... so mama sms bab cam nie....

mama: sayang u better buy lunch coz i xmasak...
baba : nape malas sgt nie... org weekend nak mkn masakan isteri die...

mama: diam jerk xde reply pun kat baba coz baba maybe marah kot...lagipun plus ngan kecil hati coz baba call me pemalas okies...


so mama pun tulis ler note nie(tgk gbr) kat baba sebelom mama gie class... balik dari class mama tgk baba dok layan tenet dan mama perasan air orange yg mama buat tue habis....huhuh lunch baba tapau nasi ayam klang jerk...huhuhu ampunkanku sayang.. i mmg xsempat ukan MALAS yerk...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...