June 08, 2009

TIMES SQUARE & SOGO

mama! umairah nal sleep jap.... uisk malu ler anak mama nie..

igt ball ke... tue bowling ball..baba pun dok melayan jap...


nie ler baby yg mama ckp tue..baby tido pun nak temankan...

korang2 semua nak tau x?.... klu xnak tau pun xpe…mama tau citer nie dah basi dah..huhuhu.... last week on 30 may 2009... baba sport club by company ade function main bowling kat berjaya times square.. pepagi mama,umairah dah spai kat situe.. hmm xde ape yang menarik pun... cuma tgk baba main bowling jerk then xde pun shopping kat times square tue... coz malas nak berjalan besar sgt plus si umairah nie terjumpa seorang kawan baba nie ade baby so nak berkepit ler die ngan baby tue jerk... mama paling best … coz xyah ler nak jejalan satu times square tuekan…...


stroller mmg ade dlm keta tapi xbawak keluar pun coz umairah ukan nak duduk diam dalam stoller tue kecuali klu die nak tido... mama just lepaskan jerk die berlari bebas kesana dan kemari... wah kemain suke lagi minah tue... mase kat bowling tue kan ade lagu2 rancak berkumandang nak tau ape anak daraku nie buat.. okies nantie tgk vidoe clip tue yerk... lepas abis bowling mama ajak ler baba singgah sogo since dah spai kl niekan.. maklom ler mama sejak kawin asyik pegi shah alam ngan klang jerk... baba lain ler office mmg kat jalan raja chulan boustead so xde hal ler... mama nie mmg teruja klu gie sogo... so kena sgt ler time tue baby fair sale... wah ape lagi ade ler hasil rembatan ku yg berkenan.. baba geleng kepala jerk... yerkler alang dah spai baik amik... baba siap ckp ngan mama lagi next week kan nak turun kl jugak ngan mak... so beli ngan mak sekali ler.. mama buat muke dan diam jerk die ckap cam tue.... konon2 kecewa gitue... okies enjoy the video klip yerk.. dan mari ler tgk pic2 nie...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...