June 22, 2009

HANTOOO BOTTLE

umairah suke baby mama

nieler baby cute itu..mama die omputih..bab die chinese cute sgt..

gigi saya tgkler

korang klu nak tau nie fesyen terbaru umairah snap pic tayang gigi...


korang2 tgk ler perangai anak haku nies..
minggu nie xde gie mane coz baba ade keja banyak so sabtu baba still keluar dari selangor coz office die kat kl.. mlm tue kami semua bermlm di kelana jaya.. mymum house.. so that esok pagi baba xyah ler rushing sgt nak gie office.. balik keja baba amik mama ngan umairah kat kj terus balik klang.. klu ikutkan hati baba nak jerk terus balik umah.. tapikan mama nie gatal dan tak puas hati coz weekend barulah mama ngan baba dapat luangkan mase utk puteri umairah nie.. since otw back tue kan akan melintas depan jusco bukit raja so mama ajak baba singgah jap cuci mata.. maklom ler tgh bulan huhuhu..kena jimat2 okies... klu xharu... huhuh xdeler.. kitaorg saje jerknak tgk kemeja utk baba gie keja.. baba nie susah sikit nak beli barang keperluan die.. klu keluar jerk mesti baju mama atau ngan umairah.. tapikan selalu yerk mesti umairah punye.. jom ler kiter beramai tgk video clip umairah sakan borong bottle.. action jerk lebih anak dara haku nie... lagi satu umairah jumpe baby...cute tau baby tue...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...