June 22, 2009

TOY R' US

FYI mama baru jerk dpt sms dr TOY R' US dorang antar sms ada sale up to 70% on 23 June to 28 June 2009 di Centro Klang, so ape lagi jom kiter terjah disana... mama ingat nak cari baby alive utk umairah ler mane tau kot2 ade ke.. igt kan this week nak gi toy r' us subang parade tapi xjadi coz dah ade sale nie.. so ape lagi kita enjoy shopping yerk..

5 comments:

  1. a'ah adde sale..xtau ler menarik ke tertarik..wakakakak

    ReplyDelete
  2. waaa byk tu sale tu..g terjah...untung tu..ekek:D

    ReplyDelete
  3. suziey...
    xtau dapat gie terjah ke x? tgk time hubby..tpkan ari nie die gaji rase cam nak paksa gie jerk..huhuhu

    ReplyDelete
  4. sale!!! beli jgn tak beli tau coz leh geng dgn sofia main baby alive...

    ReplyDelete

SILA LER COMMENT YERK DEAR BLOGGER'S... I LOVE YOU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...