June 16, 2009

TAHNIAH IDZAREEF

hai kekawan bloggerku..sebenar yerk mama gah banyak keja nie.. mama sepatut yerk siapkan kan tax computation tapi nak melencong sekejap..klu boss ku terbaca blog nie agar jgn naik hangin okies..huhuhu.. baru jerk balik dari lunch singgah sebentar buat investment kat kedai 7.. tergrab lah pulark si pa&ma edisi july 2009 coz xde lagi... buka kat pertandingan baby comei...mama terjumpa budak comel nie masuk separuh akhir...huhuhu best mama ade peluang nak jumpe budak comei nie nanti mase pertandingan kat klang parade 4 julai nie.. entry nie dibuat semata 2 nak ucapkan tahniah to idzareef cost terpilih.. menang xmenang belakang kire yerk...huhuhu.. so sape nak terjah blog mama die disinie yerk..
http://little-liver.blogspot.com/

TAHNIAH YERK JUMPA DISANA NANTIE...

p/s: mama idzareef tegur2 i tau..i nie pemalu skit huhuhu

3 comments:

  1. mama umairah..thanks..wat entry lg utk bucuk mashem aii tu..hehe..

    okesss..nnti jumpa kat sana..tak pun kalo free kita deting weekend ni ke..leh soping cr baju sesama utk event tu nnti..amacamm?

    lagipn blh bg idzareef beramas mesra ngan umairah sblm contest tu nnti..takut dia malu plak bila hr tu..cos my anak teruna ni pemalu la sgt ngan org..**ala..cam mama dia jugak..hehehe ;p

    pssttt : nnti tegur sy jgk tau..aii pn pemalu jugeeee... ;D

    ReplyDelete
  2. waaa congratulation to both of u:)

    ReplyDelete
  3. mama idzareef..
    wah teruja nampak yerk kiter berdua niekan..huhuh mmg ler klu boleh mama nak terima offer jumpe cam2 buat mggu suai kenal tue tapikan i dah janji ngan myfrenz nak shopping same2 kat the garden ngan mid valley..sorry yerk.. between that umairah ngan i nie pemalu jugak huhhuhuuh..


    suziey...
    thanks...

    ReplyDelete

SILA LER COMMENT YERK DEAR BLOGGER'S... I LOVE YOU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...