June 08, 2009

TABIATKU

sebut pasal tabiat nie..mama terigat segmen lawak king 3 nie..pasal topik tabiat..kelakar2 giler.. mama memula xlayan langsung tp kekawan kat office dok citer2 ngan baba pun kekadang dok layan.. so mama layan ler sekali..

u all nak tau x?.. mama nie ade satu tabiat yg mungkin korang pun perasan jugak ler.. korang nak tau ape x?.. mama nie klu suke akan sesuatu tue...akan pakai sampai die rosak,warna dah lusuh atau dah buruk dah.. sama jerk ler kan.. contoh yerk.. mama ade minat kat satu kiosk nie... kiosk nie jual baju kanak2 bawah 3 tahun jerk..harga die xdeler mahal..yg bawah dua tahun harga die RM10..dan bawah tiga tahun Rm15 jerk.. tapi korang nak tahu material yerk sgt2 ler bagus..die sejuk,ringan dan senang dijaga..mungkin bagi setengah orang baju yg mama nie minat nie murah jerk.. xberkualiti..tapi mama peduli ape..duit aku so aku punyer sukaler..ukan aku minta duit ko nak beli baju nie.. mama mmg akan buat investment tiap2 bulan beli baju kat kiosk nie..sekali beli spai 5 pasang..tue baru kat satu kiosk kat giant bukit tinggi..klu mama gie tesco setia alam tue ade lagi yg berkenan akan dizap...aiyooo terbang duit ku... tapi xpeler minat punya pasal...

baba selalu marah kat mama..die ckp belikan baju anak banyak2 tapi pakai yg tue jugak..mama biler baba ckp cam tue masuk telinga kanan keluar telinga kiri balik.. abis tue nak buat macam mana dah suke... lame2 baba pun diam jerk..die cuma ugut mama so lepas nie xyahler beli baju lagi yerk...huhuh mama buat xtau jerk... tueler klu korang terjah kat blog mama nie tgk umairah pakai baju same jerk jgn comment yerk huhuhu... almaklom ler ade org pernah ckpngan mama cam nie.. "laki bini keja balik mlm dok kat office tue..tapi baju anak pun xberganti..." ape perasan korang.. benggang x?... huhuhuh so nie ler tabiat buruk ku kekawan..huhuh
... bewteen tue mama ade beli lagi 4pasang baju tue... jgn marah....huhuhuh
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...