August 24, 2011

MAJLIS BERBUKA PUASA - PICC 07/08/2011


 hellozzzz bloggers, tadi jadi silent reader BW2 kat blog2 kalian, terasa jeles tgk update2 terkini dari u all heheheh.. maaf xsempat nak singgah comment just baca jerk.. ramai yg dok citer pasal berbuka dimana, buka dengan apa dan sebagai yerk.. sementara mama ada waktu terluang nie, mama  nak mai citer sikit kat EFB nie hehhehe....



sempena bulan puasa yang mulia nie, office mama ade buat Majlis Berbuka Puasa Bersama Anak2 Yatim dengan tetamu terhormat DPM(timbalan perdana menteri)... majlis diadakan di PICC, coz subsi eden catering nie salah satu subsi utk eden inc berhad.... jadi event  kena buat disitue ler...hhehehe majlis diadakan pada 07.08.2011..tgk punyerler lambat nak update... nie entry basi yerk heheheh... 


syukur alhamdulillah majlis berjalan dengan lancar... so lepas semua dah settle we all pun bersakan ler bergambar-gambaran hehehhe.. so malas nak type banyak2.. jom kiter layan gambar jerk ler yerk...


 mama dengan die nie sama department, kami berdua mmg rapat k....


yang nie lark pengantin baru.. tp xdeler baru sangat... senyum lebar jerk kan.. hehhehe





gambar bersama mereka yg manis2 belaka...


antara banyak2 gambar, inilah gambar yg paling mama suke... nice...


gbr my big boss mesti ada... my husband...hehehhehe


lastly gbr nie.. tgkler muka mereka berseri 2 dengan shaklee k... hehheeh.. tapi biler tgk gambar nie baru perasan yg xde pun amik gbr anak2 yatim.. satu kerugian.. tp yg paling penting anak2 yatim tue suke sgt...

okies kasi promote sikit.. bagi yg hendak berbuka puasa di PICC anda masih belum terlambat yerk..cuba ler anda pasti jatuh hati hheheheh




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...