August 24, 2011

MASIH MEMPUNYAI JERAWAT2 DEGIL? PARUT2 HITAM DAN HIMPUNAN JERAWAT YG TIDAK BERKURANGAN???? JOM CUBA INI....

Anda yang dah cuba Euphoria Set D - Skin Care Set kami, namun masih mempunyai jerawat-jerawat degil? Parut-parut hitam dan himpunan jerawat yang tidak berkurangan?

Memang benar, ada yang berjaya dengan Euphoria Skin Care Set yang asas sahaja - B-Complex, Vitamin C & Vitamin E. Ada yang memerlukan tambahan Energizing Soy Protein (ESP) sebagai booster, terutama bagi mereka yang kesan hitam parutnya lambat hilang. Dan, jika telah mengambil air kosong secukupnya pun kesan jerawat masih banyak, inilah masanya untuk anda double-booster dengan Shaklee GLA Complex pula!


1x Euphoria Trial Pack D + 1 botol GLA Complex = RMXXX " HARGA EKSLUSIF"!!!
(Normal Price = RM80 + RM91.25WM/RM95EM)

Ini testimoni dari kawan, merangkap biz partner GenkiMomma. Walaupun dah mengamalkan vitamin-vitamin asas yang diperlukan oleh kulit (B-Comp, Vita-C, Vita-E & ESP), beliau masih diserang oleh jerawat yang besar di sebabkan oleh stress harian yang tak dapat dielakkan.

Jadi, belian telah dicadangkan mengambil tambahan GLA Complex (rujuk tarikh : May 27th, 2001!)

Ini pula feedback beliau selepas seminggu pengambilan GLA Complex (rujuk tarikh: June 8th, 2011):
"Saya baru cuba GLA hampir seminggu..Alhamdulillah..parut dan jerawat semakin kurang di pipi..lebih efficient GLA dari vit E pada saya.. "

Alhamdulillah, akhirnya ada jalan penyelesaian untuk beliau, dan pastinya buat anda yang berada di luar sana juga. Vitamin Shaklee ini berasal dari sumber semulajadi, dan jika diambil dengan jumlah yang berpatutan, cara yang betul, dan makan dengan ILMU, pastinya akan memberi kebaikan kepada semua individu.

So bagi yang ingin kelihatan ayu tanpa serangan jerawat Raya tahun ini, hubungi Alin untuk mendapatkan konsultasi lanjut serta harga ekslusif, terutama mengenai cara pemakanan sebelum anda mula mengambil set ini. Boleh email di nr_yu86@yahoo.com  atau nhmi2011@gmail.com atau sms di 019-3789778.

credit : GenkiMomma
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...