May 18, 2011

TAK SIA-SIA PUAN SABARIAH CONSUME FULL PACK SET BERPANTANG DAN MENYUSU SHAKLEE

Syukur alhamdulillah, hari semakin hari shaklee dapat diterima oleh kaum ibu dan jugak orang ramai yang inginkan kesihatan,kecergasan, dan sebagai.. kiter sebagai khalifah mestilah berusaha.. memang betul klu makan ubat pun boleh mati,boleh sakit. tapi apa salah yerk kiter berusaha untuk sesuatu yang lebih baik. Itu jugak adalah salah satu dalam ajaran atau tuntutan oleh Allah S.W.T.



Kali nie testimoni dari Puan Sabariah, beliau merupakan kawan sekerja mama, apa yang membuatkan beliau hendak mencuba product shaklee???... Antara sebab utama beliau  ingin menyusu kan anak beliau secara exclusive dengan susu ibu yg terbaik khasiat nya. Kedua sebab beliau teruja tengok mama punye result dan keberkesanan shaklee.

Kini alhamdulillah beliau selamat melahirkan putera sulung beliau. Dan beliau jugak mendapat kesan yang positif seperti ibu-ibu yg telah mencuba shaklee.. jom baca testimoni beliau.


click for large view


apa yang beliau dapat dgn consume shaklee?
1. Berat baby naik dengan cantik
2. Susu bertambah
3. Kulit cantik berseri2..


BERMINAT?? Nak order boleh email nr_yu86@yahoo.com or sms ke 013-6772007. 

Anda juga boleh terus ke cawangan Shaklee berdekatan anda dan menggunakan ID: 846826 untuk pembelian pada harga ahli... do let me know via sms or email untuk penghantaran special gift (pembelian melebihi RM200). Set2 trial pack tidak dijual dicawangan hanya melalui online sahaja... untuk PROMO MAY  klik SINI. Penjimatan berganda-ganda.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...