May 30, 2011

SHAKLEE VIVIX:- RAHSIA SIHAT DAN CANTIK PELAKON NUR KASIH INI

Mama nak share sorry sikit nie... ari tue mase mama pegi shaklee mama rasa terkejut sangat coz ade org beli shaklee vivix nie sampai 120 botol.. dahsyat kan.. baru nie pun shaklee vivix nie ade keluar kat harian metro.. memang bagus lah.. walaupun mama xtry lagi.. antara sebab mama x try shaklee vivix nie sebab mama masih menyusukan puteri iman lagi.. so jom baca rahsia pelakon ini...



Bagi peminat-peminat drama bersiri hebat yang kini telah pun difilemkan dan sedang berlangsung di pawagam, pasti sangat familiar dengan watak Aliya, isteri kepada Ustaz Aidil. Gadis lemah lembut berhemah tinggi, yang lahir dari kalangan orang berada dan pernah seketika cemburukan Nur
Winking smile
ayu-raudhah-bertudung

Ayu Raudhah, pelakon jelita adik kepada Rozita Che Wan ini, dalam salah satu tipsnya, mengambil minuman VIVIX daripada Shaklee sebagai suplemen harian beliau. 
 
yoursupermom_vivix

Antara lain tips-tips yang diamalkan oleh Ayu Raudhah sendiri:
Tips kecantikan wajah
- Membersihkan dan menjaga muka dengan kerap
- menyapu ais pada muka untuk merawat kulit bermasalah
- Menjalani rawatan muka dari produk2 yang dipercayai
Tips kesihatan rambut
- menggunakan daun bunga raya
Tips kesihatan tubuh badan
- menjaga pemakanan
- melakukan senaman (bangkit tubi 50 kali sebelum tidur)
- mengamalkan sirap Shaklee (Vivix)
VIVIX merupakan tonik anti-penuaan pelbagai manfaat yang sesuai untuk mereka yang menghidapi diabetes, arthritis, gout, dan macam-macam lagi. Mengandungi resveratrol yang dipercayai mampu memperbaiki DNA seterusnya mencegah penuaan berlaku dengan pantas.
Walaubagaimanapun, pengambilan VIVIX adalah tidak dibenarkan untuk kanak-kanak, wanita hamil dan yang sedang menyusukan bayi.
Harga sebotol VIVIX ialah RM380. Boleh hubungi saya untuk keterangan lanjut tentang VIVIX dan membuat pesanan.


Credit:  www.yoursupermom.com

so korang bayangkan lah berapa RM die terbang semata nak dapat kebaikan vivix...

BERMINAT?? Nak order boleh email nr_yu86@yahoo.com or sms ke 019-3789778

Anda juga boleh terus ke cawangan Shaklee berdekatan anda dan menggunakan ID: 846826 untuk pembelian pada harga ahli... do let me know via sms or email untuk penghantaran special gift (pembelian melebihi RM200). Set2 trial pack tidak dijual dicawangan hanya melalui online sahaja...




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...