May 18, 2011

LEPAK TIME BERSAMA SISTA MJ


okies lama rasa yerk xupdate citer pasal family,kekawan,anak-anak dan bla..bla..bla lah... so apa kata kali nie mama nak citer pasal tue semua.. tp xlarat lah nak type panjang lebar.. so laporan bergambar jerk ler.. jom aargh apa tunggu lagi... jeng..jeng..jeng...




sebenar yerk mmg dah lama plan nak jumpe sista mj nie, bayangkan last jumpe mase mama yerk bowling event tue pun bulan dec 2010 okies.. punya ler lama giler.. last2 dah tak tahan nafsu nak berchit chat with sista mj.. kami ber jumpe ler ari tue.. hehehe ari tue pun  16/04/2011 okies.. tgk lah punya berzaman nak perah picca2 utk di update diblog..hehhehe



 seperti biasa klu mama keluar ngan kawan anak-anak harus ler dibawa.. tak tinggal punya..lagi pun kan sista mj bukan nak jumpe mama sgt tapi nak jumpe budak berdua nie.. hehhe 1st time keluar bawa anak dua org.. alhamdulillah iman xbanyak kerenah..tp yg banyak kerenah si kakak.. yerkler org dah ligat tahu serba serbi..semua die nak cuba buat.. tapi nasib baik si sista mj baik hati menjaga anak-anaku dengan penuh kesabaran...hehehhehe



umairah dapat new shirt from sista mj... from melbourne okies... thanks auntie yam hehehh



xtvt - xtvt bershopping yang xberapa nak shopping.. coz penat bawa anak spai xlarat nak shopping just cuci mata jerk..hehehhe tp ade shopping  sikit 2...




okiesler sekian tamat sudah entry untuk kali nie.. maaflah penat nak nak menaip..layan picca jerk sudah... jazzzzzzzzzzzzzz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...