May 24, 2011

ANDA NAK TAHU KENAPA RAMAI YANG PILIH SHAKLEE??? JOM BACA SEMINIT FAKTA INI...


Alhamdulillah, sambutan kepada full pack Shaklee semakin menggalakkan. Kebanyakan yang telah mencuba Trial Pack kami (vitamin yang dicadangkan untuk kegunaan 30 hari) akan meneruskan pembelian pakej penuh. Tidak kurang juga first-time customer yang terus berminat untuk membeli pakej penuh.

Ribuan terima kasih di atas kepercayaan kalian!!!

Sejujurnya, saya lebih suka menggalakkan anda membeli pakej penuh, tidak kiralah anda regular customer mahupun first time customer (a big welcome!). Ianya jauh lebih berbaloi, menjimatkan dan boleh tahan lama, ataupun di kongsi seisi keluarga. Apepun, pilihan di tangan anda.

Jom baca seminit fakta kenapa ramai memilih vitamin Shaklee?
  • Shaklee ESP 850 oz HANYA RM121 (ia mengandungi ke semua asid amino yang diperlukan oleh badan dan ianya adalah non GMO soy!!!)
  • Multivitamin @ Shaklee Vitalea Iron-Formula RM120’s HANYA RM71 (60 sen sebiji, dan hebatnya 2 biji vitalea bersamaan dengan zat hidangan 40 jenis lauk!!!)
  • Shaklee Vitamin C 500mg 180’s HANYA RM74 (40 sen sebiji, dan hebatnya sebiji vitamin C Shaklee bersamaan dengan 7 setengah biji oren!!!)
  • Shaklee B Complex 120’s HANYA RM43 (35 sen sebiji, dan hebatnya vitamin B shaklee lengkap dengan 8 kumpulan B yang diperlukan oleh badan!!!)
  • Shaklee Alfalfa Complex 330’s HANYA RM43 (15 sen sebiji, dan hebatnya Alfalfa ini dihasilkan dari pucuk dan bukannya daun yang sudah tua!!!)
Hidup ini penuh dengan pilihan, kan? Anda berhak mendapatkan yang terbaik dari kalangan yang terbaik.

Jadi, sudahkah anda memilih Shaklee sebagai pemakanan tambahan anda & seisi keluarga? jom lihat promo May 2011. Tinggal 8 hari sahaja lagi... Jangan lepaskan peluang untuk memenangi Pump Modu dan Avent juga!


p/s : Harga yang dinyatakan adalah harga untuk Semenanjung Malaysia sahaja, tidak termasuk kos penghantaran rm10,BERMINAT?? Nak order boleh email nr_yu86@yahoo.com or sms ke 013-6772007. 

Anda juga boleh terus ke cawangan Shaklee berdekatan anda dan menggunakan ID: 846826 untuk pembelian pada harga ahli... do let me know via sms or email untuk penghantaran special gift (pembelian melebihi RM200). Set2 trial pack tidak dijual dicawangan hanya melalui online sahaja... untuk PROMO MAY  klik SINI. Penjimatan berganda-ganda.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...