March 10, 2011

TRAVEL TELEKUNG !!!!!! CANTIK-CANTIK TAU...


apa perasan korang bier nampak telekung2 yang warna-warni kan???????? cantik tak???????? bagi mama mmg cantiklah plus senang nak dibawa kemana2.. letak dlm handbag jerk..xperlu nak beratur tunggu telekung biler kiter ke surau awam... 


hahhhaaaaaaa kecilkan.. bukan saja size yang kecil malah menyenangkan pengguna yerk jugak..  xmakan banyak space kat dlm handbag dan ringan.. xberat...



ukuran die sesuai utk orang yang xberapa tinggi sangat..ertikata lain yang sedang2 jerk.. klu tinggi sangat kenalah pakai kain lain..so far mama pakai xde masalah lah..cuma lebihkan sikit kain tue ke bawah..


tadddaaaaaaaaaaa dah selesai solat boleh bawa ke hulur hilir... senang kan... so jomlah cuci mata terjah boleh nie..........................



mama beli telekung nie dari mama yerk ofismate.. kak nani aka mama kembar 3.....so kepada sesiapa yang berminat boleh terjah di sinie  
Itsy Bitsy Secrets so apa lagi happy shopping yerk.. beli tau jgn xbeli...hehehehehehehe




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...