March 24, 2011

EBM JANUARY & FEBRUARY 2011

aiyooo... awatlah lupa sangat tentang ebm nie..padahal bende nie lah yg patut di update every months..nie mama berjaga malam coz kena jaga tiga orang yg tersayang warded kat pantai klang hospital due to high fever... sekali dok belek2 blog baru perasan xde entry untuk ebm Jan & Feb 2011... apalah nie dah ujung bulan March dah... heheheh so tanpa membuang masa jom kiter lihat collection EBM mama untuk Jan & Feb 2011....jeng..jeng..jeng...


untuk Jan 2011.. mama malas sikit nak perah stock.. huhuh ukan malas cuma mama kurangkan sesi perahan.. dari 5 kali ke 3 kali sehari..so total sehari ada lah dalm 15 ke 20oz... klu 5 kali perahan mama dapat 20oz ke 40 oz sehari... ukan apa satu mama nak jimat tempat lagi satu mama memang tengah busy sesangat dekat ofis... so untuk Jan 2011 hanya dapat............... cuba teka berapa????????


jawapan korang semua salah..wkakkakakaak... okies collection ebm Jan 2011 mama hanya  7 oz X 50 liner = 350 oz jerk..... sikit kan..bertapa malas yerk mama...


tapi berbeza pulark dengan ebm Feb 2011.. mama terajin skit... so nie ler hasil yerk....


7 oz X 75 liner = 525 oz jerk..apa2 mama bersyukur dengan rezeki susu mama untuk iman..dan skrg nie iman baru jerk pakai ebm Dec 2010...




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...