March 12, 2011

UMAIRAH DENGAN ANAK-ANAK NYA..


saidatulnissa aina umairah syairulizam... dah makin besar dah anak dara mama yang sulong nie.. makin boleh diharap dalam urusan menjaga adik..bagus..bagus..bagus.. anak mama yang baik..pandai..solehah..taat pada Allag S.W.T.. dan mama dan baba.. okies blogger's nie mama nak citer gambar umairah bersama koleksi 2 anak-anak nya yang xseberapa nie..coz mama xde belikan banyak teddybear atau anak2 patung coz baba xkasi.. baba more berminat kepada mainan kanak2 yang berkonsepkan education lah katakan.....(@_@)


ceriakan umairah biler bergambar.. die nie mmg suke bergambar suruh ler berposing macam mana pun..tentu die akan buat.. hehhehe apalagi jom kiter kenal anak-anak  umairah ( patrick,elmo & spongebob) ...


biler dah tayang gambar anak-anak umairah...tayang ler pulark kaki umairah hhehehehhe.. lama giler xupdate citer pasal umairah... huhuh



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...