June 18, 2013

SUAMI SAYA SUPPORT BREASTFEEDING :)

Heeee, saja kali ini, share yg suami ayu beli storage nie banyak2, suruh ayu buat stock EBM macam dulu2 waktu iman, Walaupun die tahu isteri die ini dah tak berkeja..



Tapi memandangkan die dah beli ayu nak buat lah stock ini baru nak mula, memula malas nak buat sebab deep freezer dah let go.. tapi die cakap nanti beli baru apa lagi semangat nie..


Teringat zaman EBM dulu kat link sinie:-

https://www.facebook.com/nurhidayu.matishak/media_set?set=a.1658633909742.2089147.1353961662&type=3




ANDA HENDAK CUBA KEHEBATAN SHAKLEE??
OH YA ANDA NAK TAHU TAWARAN YANG MENARIK , 



JOM PM DAN DAPATKAN SPECIAL PRICE DARI SAYA






JEMPUT LIKE FAN PAGE SAYA



 
 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 
OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut dan konsultasi sila berhubung dengan saya melalui

*NUR HIDAYU (AYU)
*SHAKLEE DISTRIBUTOR ID:- 846826
*EMAIL: nhmi2011@gmail.com
*Email Yahoo : nr_yu86@yahoo.com
*SMS/CALL/WHATAPPS: 019-3789778


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...