December 09, 2010

UMAIRAH BERKACAMATA BARU & IMAN DGN GAYA YERK SENDIRI



nie gambar umairah bergaya dengan kacamata hitam yang baru,gambar nie diambil pada 7/12/10 mase nie nak on the way gie umah family mama kat ara damansara.... yang boleh beli bende alah nie sebab mak cik nie sakit mata dua minggu lepas.. kacamata yang lama dah xde gap bile pakai.. so mama beli yang baru untuk mak cik sorang nie mase pegi baby expo mid valley 27/11/10 ari tue.. 



so korang enjoy ler view aksi-aksi mak cik nie berposing depan camera naaa... umairah memang pantang klu diajak bergambar..macam-macam posing die kasi...





dan tidak ketinggalan jugak anak dara mama yang kecil nie pulark.. mama dok sibuk amik gambar kakak die..die pulark asyik hisap jari...alahai anaku iman...



so nie ler gaya iman yang tersendiri okies..........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...