December 06, 2010

BABY GYM 4 IMAN


ahad xde xtvt kemana pun..cuma duduk dirumah rehatkan diri sambil melayan kerenah puteri-puteri mama.. so nie lah baby gym yang mama belikan untuk iman kat toy r us empire ari sabtu (041210) tue.. sian iman asyik pakai barang secondhand kakak die jerk..so mama belikan ajerk bende alah nie...


name jerk gym nie untuk iman.. tapi korang semua tengok sendiri lah siapa yang over main baby gym nie.. iman ke umairah???????? umairah stilL jugak nak busybody masuk gym si iman nie jugak.. ditegur pun buat xtau,,, padahal masing dah dibelikan mainan baru.. 


korang tengok ler lagi si kakak yang over lebih nak main.. korang jangan ingat yang iman tue tido tau..sebenar yerk die sakit mata sebab berjangkit dengan kakak die..  umairah tue baru jerk baik dari sakit mata.. nie berjangkit pulark kat si iman.. agak yerk sekarang nie musim sakit mata kot..sebab mama ulang alik klinik pakar mata asyik penuh jerk pesakit die tiap hari.. naIk penat nak tunggu turn tau...


harap korang enjoy ler tengok aksi-aksi puteri-puteri mama yerk... xtau lagi ape nak nak membebel hahhahahaa...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...