December 06, 2010

TOY R US EMPIRE GALLERY SUBANG


lepas balik dari kenduri kahwin aini twin.. kiter org terus ke puchong, coz mama ade seminar pasal WAHM ( working at home mother)... tapi sayang mama x berkesempatan pun nak bertangkap-tangkap gambar.. so xdeler gambar yang nak ditunjukkan.. dah ler tempat die cantik sangat dan kami sekeluarga selesa sepanjang seminar tue dijalankan..


lepas jerk abis seminar tue,mama ajak baba pergi jusco bukit tinggi jerk..sebab mama nak carikan medical tools utk umairah main coz die berangan nak jadi doktor (mudah-mudahan termakbul lah cita-cita si umairah nie)... on day way nak balik sebelum exit subang baba tanya mama 


BABA:  nak pegi mana nie???? EMPIRE ke JJ????? 
MAMA: mestiler EMPIRE... TOY R US die best dan besar... sambil tue boleh jejalan tgk baju2 sale..
BABA:  okies..(mase nie si umairah dah excited giler... toy r us fav place die ....)



biler nampak jerk Toy R Us nie si umairah dah menjerit-jerit sakan .. yehaaaaaaaaaa sambil bercakap " baba & mama! nak carikan mainan doktor2 utk aya kan" huhu suke bukan main.. tapi bile enter jerk tempat tue.. mainan yang dicari xde pun.. cuma ade satu jerk tue pun mainan baby with medical kit.. kang klu xamik mau mengamuk anak dara aku si umairah tue... jadi amik ler jugak utk die bende alah tue..dan untuk iman mama belikan baby gym ajerk.. lepas tue jejalan pusing-pusing jap..mama sempat lagi rembat 3 rompers utk iman..then terus balik umah coz satu hari xtvt penuh dan masing pun dah kepenatan...


sebelum balik sempat ler si umairah main bende alah nie...sekarang mak cik nie klu tangkap gambar macam-macam aksi die posing.. huhuhu 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...