September 10, 2009

CUTE SLEEPING BABY CONTEST


NAMA: SAIDATULNISSA AINA UMAIRAH BINTI SYAIRULIZAM
DOB: 05 OCTOBER 2007
POB: HOSPITAL BESAR TENGKU AMPUAN RAHIMAH,KLANG
NAMA IBU: NUR HIDAYU MAT ISHAK

huhuh mama nak rajinkan diri ler cam bloger2 yang lain... so mama try lah masuk CSBC contest nie... okies jom kiter bercerita sal gbr nie yerk.. gbr nie diambil masa mama tgh dlm akhir 2 menhitung hari nak abis pantang... mase nie puteri mama dalam dua bulan plus minus lah... huhu umairah nie sejak kat hospital lagi mmg tido mengiring ngan meniarap.. mama mmg suke tgk umairah tido sebab mase tue mama nie asyik dok cium2 die spai die nangis... insya-Allah klu umairah ade rezki memang ler contest nie yerk huuhu.. so sape blogger yg ade anak tue come and join CSBC contest nie, mai ler meriahkan contest nie...
ape yerk yg special yerk sal owner nie????...owner blog nie name die BAITI @ MIZZ ZIZEE, seorang ibu yang beranak satu nama anak die SHEENA.. mama suka blog die kemas,menarik,cantik dan yg paling best colour blog die ade pink ngan baby blue.. mmg sesuai layout blog die, lepas tue kan glamour lagi follower jerk dah ade seramai 150 setakat nie, plus pulark visitor die ade 6880... glamourkan... dan xluper jugak owner nie pun ade sale blog tau iaitu SMOOCH ONLINE BOUTIQUE so ape lagi jom kiter tgk2 online blog die kot berkenan ke...


"CUTE SLEEPING BABY CONTEST"bermula dari 03 Sept 2009 hingga 18 Sept 2009hadiah menarik & istimewa bakal diterima oleh pemenang& 5 penerima saguhati istimewa
Syarat penyertaan :
1. Penyertaan terbuka kepada semua para2 ibu n blogger.. - EIJAM's FAMILY KAN BLOGGER
2. Perlu lah menjadi FOLLOWER Love My New Life dan add my link nie di bloglist anda - DONE
3. Buat entry contest bersertakan 1 gambar ur baby anda yang sedang tidor yang paling cute,chomel sekali... - DONE
4. Terhad untuk satu penyertaan sahaja (kang rabun juri nk pilih pemenang..huhuhu) dan umur bayi ketika itu hendakla dalam lingkungan usia 3 - 12 bulan - DONE
5. Perlu disertakan dengan NAMA BABY, BIRTH DATE, PLACE OF BIRTH & NAMA IBU - DONE
6. Kemudian add banner contest kat side bar beserta ngan link contest nyer skali - DONE
7. Nyatakan skali aper yang special tentang blog Love My New Life - DONE
8. Sila tinggal kan link peyertaan anda di comment yerk.. -DONE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...