September 15, 2009

BUKA PUASA - FAMILY and CLOSE FRENZ


pada suatu hari.. cewah tue intro jerk tue.. rindu ler mama nak update blog nie dah berhabuk blog mama tanpa di update kan.. huhu cam korang nak baca kan.. cewah... okiesler nie n3 pasal makan2 kat umah mama, dah param lame dah nie..... ukan xsudi nak jemput korang tau cuma bende nie buat last minute ngan jemput family dah dua tiga kerat jerk close frenz.. lalala nak tau x ape menu hari tue? okies jom nengok list nie.. mama pun rasa cam xcaya jerk mama yg masak semua nie mama tukang masak jerk yg tukang membantu mama sesi memotong menyediakan bahan semua my fren yg kat gbr tue dorang tue tau.. kawan mama masa sek men cum anak babysister umairah.. huhu..okiesler dah terpesong pulark.. jom tgk list menu
BERBUKA PUASA 06 SEPTEMBER 2009:
  • NASI PUTIH
  • LAKSA PENANG
  • UDANG MASAK LEMAK CILI API WITH CENDAWAN
  • KERANG REBUS WITH AIR ASSAM
  • PUDDING CARAMEL
  • BLUEBERRY CHEESE CAKE - auntie maryam sponsor
  • AYAM GORENG REMPAH
  • SAYUR CAMPUR
  • AIR SIRAP
  • KUIH MUEH - my MIL sponsor







masa nie sian kat umairah.. mama sibuk kat dapur die pun sibuk masak kat depan tv.. sian anak mama xterurus ari tue.. huhuh








tgk ler asyik umairah... macam 2 ade kan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...