September 01, 2009

UMAIRAH ENJOY WITH AUNTIE MARYAM AT JJ BUKIT TINGGI...














huhuhu sebagai pembuka kata utk n3 nie, ukan buka puasa yerk.. lama kan mama xupdate blog eijam's family nie... maklomler sibuk plus penat... tapi ade hatikan nak join dunia berblogging nie...huhu seperti biasalah rasa yerk belum terlambat lagi sekira yerk mama ingin selitkan ucapkan utk semua rakyat malaysia SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN YG KE 52... okiesler back to the main topic... nie n3 yg dah basi okies... xfresh cam kat pasar dah pun citer nie... last jumaat sebelom fasting month, mama ngan auntie maryam ade date... huhuh we oll's dating lepas balik keja jerk... selalu yerk we oll's dating mesti satu hari... abis ape nak buat kiter hanya merancang Allah yg tentukan segala yerk..huhu.. sebenar yerk kitaorg dah plan2 dah awal2 nak jumpe before 2 weeks puasa, tapi tertiba auntie maryam nie ade training ler pulark, so terpaksa ler dibatalkan dan akhir we oll's dating ler pada hari jumaat tue... 1st terawih tue.... huhu lepas balik keja jerk terus rushing back to pick up puteri kesayangan mama then terus terjah ke JJ... best memang best tpkan singkat sgt, masa terlalu cepat sgt berlalu... so xde ape lagi yg mama nak tulis kan sinie, jomler kiter layan pic2 enjoy kitaorg kat jj nie....huhuh
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...