September 01, 2009

UMAIRAH ENJOY WITH AUNTIE MARYAM AT JJ BUKIT TINGGI...














huhuhu sebagai pembuka kata utk n3 nie, ukan buka puasa yerk.. lama kan mama xupdate blog eijam's family nie... maklomler sibuk plus penat... tapi ade hatikan nak join dunia berblogging nie...huhu seperti biasalah rasa yerk belum terlambat lagi sekira yerk mama ingin selitkan ucapkan utk semua rakyat malaysia SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN YG KE 52... okiesler back to the main topic... nie n3 yg dah basi okies... xfresh cam kat pasar dah pun citer nie... last jumaat sebelom fasting month, mama ngan auntie maryam ade date... huhuh we oll's dating lepas balik keja jerk... selalu yerk we oll's dating mesti satu hari... abis ape nak buat kiter hanya merancang Allah yg tentukan segala yerk..huhu.. sebenar yerk kitaorg dah plan2 dah awal2 nak jumpe before 2 weeks puasa, tapi tertiba auntie maryam nie ade training ler pulark, so terpaksa ler dibatalkan dan akhir we oll's dating ler pada hari jumaat tue... 1st terawih tue.... huhu lepas balik keja jerk terus rushing back to pick up puteri kesayangan mama then terus terjah ke JJ... best memang best tpkan singkat sgt, masa terlalu cepat sgt berlalu... so xde ape lagi yg mama nak tulis kan sinie, jomler kiter layan pic2 enjoy kitaorg kat jj nie....huhuh

15 comments:

  1. Wah byk nya gambar kat sidebar..suke suke tengok!

    Haaa ayu part sape yg cute tu...emmm...susah nak jawab nie...ekeke...umairah lah plg cute!

    Jgn mare ye mummy nya...ekeke. Alaaa ibu dia pon cute gak kalo tak masa kan leh dpt anak secomel itew ;)

    ReplyDelete
  2. kenny rogers my fav..yum..yum..yum..(eve suke sebut ni)..hihi.. umairah gud girl makan duk je kat situ..tak sibuk2 pn nk turn main sana sini mcm eve..mama nk mkn pn tak kenyang..huhu..

    br tgk pa@ma bln ni..umairah sgt tomeyy...tak kaku pn dia beraksi..bykla dapt job pasni..go umairah..go umairah..auntie doakan yg terbaik..caiyuukk..

    ReplyDelete
  3. salam......
    selamat hari kemerdekaan......

    betul tu lama x nampak mama updates blog...bizi yer......

    p/s: bestnya mama & umairah mamam....aunty nak sikit leh......

    ReplyDelete
  4. Rambut Umairah cute sgt..pandai ko ikat rambut dier camtu..aku x braper pandai psl Nureen bkn suka pong ikat2 camtu..huhuhu

    Suka benor tgk Umairah nie...:)

    ReplyDelete
  5. pagi-pagi dah nampak makanan...

    huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  6. Intan...
    suke yerk tq... mlm tadi i xtido langsung tau dok belek2 blog nie yerk pasal...huhuhu
    yang sal comei tue saja2 jerk sekali sekala nak terover perasan skit..huhuhuh

    Mama idzareef..
    alahai mesti comei dak hensem tue kan klu sebut cam tue... hmm xde makne yerk... meragam gak..lepas abis mamam nak jugak anak dara tue melompat...huhuh buat malu jerk kan.. tp ape nak buat budak2..huhu.. insya-Allah tq auntie coz sudi doakan utk umairah...

    ibu damia....
    a'ah buzy tahap gaban plus lark month end nie.. haru biru jadi yerk... huhuh. boleh ape sal yerk...

    Gieyana...
    alah rambut nureen tue ape kurang yerk.. sama jerk cuma nureen rambut die tue hitam cantik boleh jadi model pantene nantie tau... ukan kiter yg ikat ler... tue babysitter yg ikat klu ngan kiter die xnak coz die tau mama die...

    mummysya...
    tambah kan iman kesabarab mu huhuhu

    ReplyDelete
  7. wah wahh wahh pi makan2 ya! sssedapp nya menu tu..yummy...

    ahah mama n anak sama2 cute tu...pandai tul bergaya si kecik ya.. =)

    ReplyDelete
  8. umairah comel cam mamanya...pandai posing lak tuh..geram sgt!!

    ReplyDelete
  9. pn-eina..
    huhuhu mmg yummy gi mamam2... alah xnak ler puji kang terkembang lar..huhu

    vee...
    huhuh tq kak atas pujian tue.. terlebih sudah..

    ReplyDelete
  10. Comel la die. Sapa? anaknyer ker mamanyer? Hih hiii ... dua2 la!!

    ReplyDelete
  11. hehe..comei la mama umairah..pipinya bulat cam umairah juge..hikhik..jgn mara ye mama umairah,,bergurau senda di bulan ramadhan yg mulia.. :)
    *tak puas soping, gi la lagi..umairah suke tu, kalo mamanya nak bwk gi sana lagi,,:)

    ReplyDelete
  12. precious...
    huhuh pujian yg teruja..tq...

    mamalieyna...
    huhu mmg nak gie shopping pun lagi.. tp ngan cik hubby ler... mau kebas itu org punya wang...huuhu

    ReplyDelete
  13. salam mama,
    sowie dh lama x jenguk..
    comei je budak umairah ni..

    ReplyDelete
  14. wow..beshnyer..mesti Umairah sejuk kat BT tu kan..ermmmmmmm..aunt nk ikut!!!!hahaha

    ReplyDelete
  15. eliza...
    xpe eli kan sibuk nak exam...
    tq puji umairah...

    haizales...
    a'ah best tul..meh jom ikut

    ReplyDelete

SILA LER COMMENT YERK DEAR BLOGGER'S... I LOVE YOU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...