December 28, 2012

LAST DAY TO GRAB SHAKLEE COLLAGEN PROMO DEC 2012!

Esok last jom grab SHAKLEE COLLAGEN PROMO DEC 2012!!

Kenapa perlu pilih kolagen Shaklee? Selain fungsi dan kesan yg best..




1.Shaklee dah melaburkan duit yg banyak utk ujian klinikal dan R&D utk produk ni. Ianya terbukti SELAMAT > SENTIASA BERKESAN !!!

2.KULIT CANTIK bukan muka je tau, TAPI seluruh badan. Kalau selalu rasa mahal, masa ni lah nak grab the oppurtunity. Ramai dah rasa kesan. Yang best, sapa beli sekotak, mesti akan repeate order.


So better uols Share dgn Kawan2, Mak adik kakak untuk mendapatkan HARGA FABULOUS !! Tak mahu beli 6, nak Beli 1 atau 2 dulu?

Interested to have it?
Grab Buy 6 FREE 1 box

Save RM298
FREE Shaklee Memebership worth RM65
FREE postage
Cash Rebet @ Bonus worth Rm110 in next month
Business Opportunities (guided online)



JOM DAPAT SPECIAL PRICE DARI SAYA 





JEMPUT LIKE FAN PAGE SAYA


 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 
OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut sila berhubung dengan saya melalui
Email Yahoo : nr_yu86@yahoo.com
Gmail : nhmi2011@gmail.com
Call/Whatsapp/SMS : 019-3789778  
   







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...