December 01, 2012

COLLAGEN SHAKLEE PROMO DEC 2012

Seriusly ramai orang takut bila saya nyatakan harga Collagen Shaklee tapi bagi anda yang benar2 cerewet memilih yang terbaik, ia sangatlah berbaloi2. Kebanyakan mereka yang menggunkan Collagen Shaklee mendapat cepat kesan daripadanya.  Jangan takut untuk mencuba kerana Shaklee terbukti produk yang mementingkan kualiti.
 
Jika anda nak lihat kesan kolagen dengan cepat, maka jangan lupa amalkan bersama vitamin B dan C bagi membantu mendapatkan hasil yang lebih baik.

Walau bagaimanapun, ia tidak sesuai diambil oleh ibu yang mengandung dan yang menyusukan. Mungkin ada sesetengah ibu yang menyusu mengamalkannya namun secara jujurnya saya nyatakan pengambilan kolagen tidak memberikan imbuhan nutrisi kepada si anak yang menyusu susuibu. Maka bagi ibu mengandung atau menyusu yang tetap ingin mengamalkan kolagen boleh amalkan sebagai masker di wajah.
 
KEBAIKAN SHAKLEE COLLAGEN
KEBERKESANAN TERBUKTI ! terbukti dapat memperbaiki tekstur kulit wajah dan menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu berturut-turut...
♥ 60% lebih LEMBAP
♥ 75% lebih LICIN
♥ 80% kurang KEDUTAN
♥ 90% lebih KESERIAN
♥ 71% pengguna berasa tekstur kulit mereka LEBIH GEBU
♥ Mengurangkan garis-garis halus & kedutan
♥ Menyokong kesihatan sesendi & menguatkan tulang
♥ Membantu mengekalkan otot di dalam mata supaya lembut.

KELEBIHAN LAIN

♥ TIADA ADITIF -- Ramuan Serbuk Kolagen Shaklee adalah 100% TULEN, SEMULAJADI, dan SELAMAT. TIADA PERANGSANG, TIADA GULA, TIADA PENGAWET DAN PEWARNA
♥ MUDAH -- Mudah larut dalam air, senang dibawa ke mana-mana
♥ ENAK
-- Campur dengan jus kegemaran anda/Shaklee ESP/Shaklee Meal Shakes
JOM LIHAT TESTIMONI INI:-RECLICK FOR LARGE REVIEW

 

Dapatkan harga lebih menarik hanya dari saya

JOM DAPAT SPECIAL PRICE DARI SAYA * These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!
Untuk maklumat lanjut sila berhubung dengan saya melalui
Email Yahoo : nr_yu86@yahoo.com
Gmail : nhmi2011@gmail.com
Call/Whatsapp : 019-3789778 


    
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...