August 23, 2009

SALAM RAMADHAN TO ALL


rasa yerk belum terlambat sekira Eijam's Family ignin mengucapkan selamat ramadhan to all kaum muslim, semoga bulan yang mulia nie kiter semua mendapat keberkatan yerk.. klu ade tersilap kata kami ingin meminta maaf... harap puasa kali nie lebih ceria dari sebelum yerk...

August 19, 2009

BERAYA BERSAMA PUREEN - PA&MA








pagi2 i buka jerk lappy ade message from mama arissa yg tomei tue, ckp die dah beli majalah PA&MA keluaran bulan sembilan punyer.. die message kata gbr umairah ngan wafi dah keluar sempena event raya baju keluaran pureen tue..
mama pun ape lagi xsabar nak tggu lunch nak terjah majalah nie, huhuhu skrg nie dah dapat dah, ade lah dlm 3 muke surat gbr2 umairah beraksi bagai ngan si wafi tue..huhu plus ade entry pasal contest Pa&Ma tue, ade terselit gbr eijam's family kat situ... skrg nie i xleh nak upload gbr coz xsnap lagi nanti malam i try upload yerk.. sape yg dah beli pa&ma sept 09 mesti nampak gbr anak dara ku nanti huhuhu...

Note: I SANGAT GERAM NGAN COVER GURL TUE CUTE BANGAT SAPE MAK DIE KLU ADE BLOG JOM LER BERKENALAN... HUHUHHU AGAK YERK BILER LER UMAIRAH NAK JADI COVER GURL XDE HARAPAN LER COZ UMAIRAH DAH BESAR?????....

August 18, 2009

SEJUK PERUT MAMA HUHUHU


xtvt ujung mggu ari tue, we all balik kampung tgk atuk ngan nenek baba, between tue sebenar yerk nenek baba nie ade niat nak beli meja mkn baru.. huhuh sebelom keluar umah nak pegi pekan tangjung malim, kena solat zohor dulu... jom tgk anak dara i nie bersolat jemaah konon ngan baba die.. huhuhu suke mama tgk... u olls suke x?

PERANGAI UMAIRAH


syukur alhamdulillah i dah sihat walaupun belom sepenuh yerk ari nie i dah masuk keja cam biasa.., so cam biasa ler update blog, dah lame xde new pic umairah dlm blog.. so komer semua nie aksi umairah buat perangai kat umah my MIL frenz, die asyik nak berposing maut jerk..die ukan tau malu tul,plus pulark ade yg dok melayan... enjoy dah pic ya...

August 13, 2009

KINI GILIRAN I

maafler kekawan i sangat2 penat ngan busy... dok jaga umairah,class,office,umah dan bla..bla..bla.. sekarang alhamdulillah umairah dah sihat walafiat, tapikan sekarang nie myturn lah pulark, i dah dua hari xmasuk office sebenar yerk i dapat mc 4 hari, tapi hari nie i gagahkan jugak ler diri nie jejak office nie.. mase 2 hari lepas i kat umah, i dah amik dah laptop nak terjah2 blog kekawan tp sangatler malas dan xlarat sangat.. doakan i cepat sembuh tau.. i promise lepas i sihat i terjah blog u all semua.... myhubby siap ckp cam nie kat i.." cepat sihat yerk mama,klu mama sakit sape nak jaga baba ngan umairah"..huhuhu terharu i

August 10, 2009

KITE MERANCANG ALLAH YG TENTUKAN SEGALANYA

pagi2, ,i dah buat entry cam nie..huhuh.. just nak info u all yg event fotogenic contest tue i ngan umairah xpegi.. mmg that day we all confirm nak pegi tp bile balik keja jerk jumaat ari tue.. i tgk umairah dah start nak demam.. so my hubby xkasi pegi.. i duduk umah jaga umairah jerk.. so kepada sesiap yg menang masa event last sunday tahniah yerk.. mmg kecewa xdapat join coz i nak tau sangat cara2 susukan baby nie tp ape nak buat for me umairah yerk kesihatan lagi penting..

between sape2 yang beli majalah MIDI ngan WANITA dah ade dah entry pasal contest PA&MA ari tue.. dorang cerita sal pemenang dan ade terselit jugak ler gambar umairah gah beraksi.. so sape nak tgk beli yerk huhuhu..

blogger doakan umairah cepat sembuh yerk.. i klu oleh mmg nak duduk umah jerk time nie.. jaga anak tp ape nak buat i ade tanggujawab jugak sebagai org yg makan gaji..huhu

August 06, 2009

MACAM2 MOOD MELANDA DIRI NIE

uisk lama i x update EFB nie huhu, ukan ape sebenar yerk i too busy rushing for closing moth end plus preparation for next coming exam..yerkler diriku xde ler terer plus genius so kena ler keja lebih skit.. kekadang tue spai i jelous tgk kekawan yerk blog .. cuma kekadang tue i try curi mase i skit sebab nak baca kekawan yerk blog plus comment sekali... perasan i nie sekarang seronok sejak join blogging world nie.. dapat ramai kawan,dapat banyak pandangan kekawan dan bla..bla..bal..
ape ntah yg i merepek nie..tp yg pasti i akan terjah blog u mlm nie atau esok mlm okies... seronokkan berblogging nie..lalalalalal...

lagi satu yg buat i nak sgt post entry nie sebab ape tau.. i nie adalah salah sorang pembaca setia the star atau metro by online.. i just jerk baca pasal beg berdarah tue.. kenapa yerk lately nie banyak sgt kes buang bayi.. i sgt terasa dan kecewa biler baca this topic.. knp? knp? dan knp?... kesian kat bayi yg tidak berdosa tue.. maybe, i boleh faham knp si ibu tue bertindak begitu, dorang kesempitan plus lagi biler si lelaki tue just lepas tangan jerk.. tpkan i sebagai sorang ibu mengalir air mata nie biler baca news2 cam nie.. i bukan nak tuding jari kepada si ibu tue tp i faham dorang dlm keadaan tertekan.

mungkin org akan ckp yang i nie sedap jerk kata macam2 kat si ibu tue.. mmg i tau berat mata memandang berat lagi bahu yang memikul tapi kiter kan boleh selesaikan masalah nie dgn cara baik tanpa melibatkan nyawa yg melayang.. xpeler nie hari die mane tau esok lusa hari kiter pulark i xnak ckp lebih2 cuma the main reason i post n3 nie coz i sedih sgt kat that baby, malu memang ler malu tp nak buat camner dah bende nak jadi.. insya-Allah jauhkan ler bala petaka nie dari keluargaku.. okiesler spai sinie jerk utk n3 kali nie, klu sape2 yg terasa ngan n3 nie i minta ampun banyak2..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...