August 13, 2009

KINI GILIRAN I

maafler kekawan i sangat2 penat ngan busy... dok jaga umairah,class,office,umah dan bla..bla..bla.. sekarang alhamdulillah umairah dah sihat walafiat, tapikan sekarang nie myturn lah pulark, i dah dua hari xmasuk office sebenar yerk i dapat mc 4 hari, tapi hari nie i gagahkan jugak ler diri nie jejak office nie.. mase 2 hari lepas i kat umah, i dah amik dah laptop nak terjah2 blog kekawan tp sangatler malas dan xlarat sangat.. doakan i cepat sembuh tau.. i promise lepas i sihat i terjah blog u all semua.... myhubby siap ckp cam nie kat i.." cepat sihat yerk mama,klu mama sakit sape nak jaga baba ngan umairah"..huhuhu terharu i

11 comments:

  1. betul kan...kalu kita yg sakit..hu susah jugak si suami dan anak, takde org nak uruskan..huhu...kalo dgr en usbend ckp gitu kt i pun terharu, rasa betapa diperlukan kita ni..kan3x..
    *moga cpt baik..k! t.care

    ReplyDelete
  2. ala siannya..get well soon yek..

    ReplyDelete
  3. Rajin2 makan ubat ye..semoga cepat sembuh seperti sediakala..kesian umairah..mesti sedih tgk mama dia skt..

    ReplyDelete
  4. Ooo sweet nyer ur hubby kata lgu tuuu :)

    Sian ayu lak sakit ye, semoga ayu cepat sembuh kay...musim lar skrg nie. Byk minum air dan rehat kan badan tu ye ayu...take care dear!

    ReplyDelete
  5. mamalieyna...
    ya betul.. terharu biru biler dgr cam tue..yeler die sakit mata tgk umah bersepah kot..huhuhu

    suziey...
    tq sis..

    vee...
    umairah sedih huhuhu, die xheran sgt.. coz die rapat ngan baba die siap xnak balik umah lagi tau nak dokumah babysitter..

    intan...
    yerk intan musim skrg nie... klinik pun skrg nie gah untung memanjang org dtg klinik....

    ReplyDelete
  6. Saya doakan semoga awk cepat sembuh!!

    ReplyDelete
  7. hurmm xtau la komen td masuk ke x..xpe la tulis lg skali...

    get well soon >_<

    ReplyDelete
  8. alaa ... cian die! Cepat2 sembuh yer!

    ReplyDelete

SILA LER COMMENT YERK DEAR BLOGGER'S... I LOVE YOU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...