August 10, 2009

KITE MERANCANG ALLAH YG TENTUKAN SEGALANYA

pagi2, ,i dah buat entry cam nie..huhuh.. just nak info u all yg event fotogenic contest tue i ngan umairah xpegi.. mmg that day we all confirm nak pegi tp bile balik keja jerk jumaat ari tue.. i tgk umairah dah start nak demam.. so my hubby xkasi pegi.. i duduk umah jaga umairah jerk.. so kepada sesiap yg menang masa event last sunday tahniah yerk.. mmg kecewa xdapat join coz i nak tau sangat cara2 susukan baby nie tp ape nak buat for me umairah yerk kesihatan lagi penting..

between sape2 yang beli majalah MIDI ngan WANITA dah ade dah entry pasal contest PA&MA ari tue.. dorang cerita sal pemenang dan ade terselit jugak ler gambar umairah gah beraksi.. so sape nak tgk beli yerk huhuhu..

blogger doakan umairah cepat sembuh yerk.. i klu oleh mmg nak duduk umah jerk time nie.. jaga anak tp ape nak buat i ade tanggujawab jugak sebagai org yg makan gaji..huhu

13 comments:

  1. bile anak demam....semua plan mmg kene batal....

    ReplyDelete
  2. alahai ciannya sweetie pie demam..auntie doakan umairah cepat² baik ye...jgn lupa mkn ubat..take care

    >_<

    ReplyDelete
  3. la ye ke..sian umairah..! semoga cepat baik demmanyer...riso kalo budak2 demam ni, sian nengok diorang kan..

    ReplyDelete
  4. Apa nak buat....semua parent mengharapkan yg terbaik utk anak2....tapi disebabkan tuntutan kerja kena gagahi juga naluri seorang ibu ni....

    harap umairah cepat sembuh yer....

    ReplyDelete
  5. mesti cumel aksi umairah tu..
    take care :)

    ReplyDelete
  6. aku pn xg..huhu...sian umairah..xpe kesihatan dia lagi penting..get well soon umairah...aunty doakan umairah ok....

    ReplyDelete
  7. ema..
    betul tul kena tunda...

    E.L.I.Z.A...
    tq auntie... okies umairah mamam ubat yerk..

    mamalieyna...
    memang betul risau..budak 2 kena jaga lebih skit..

    ibu damia...
    betulkan ibu damia,ku gagahi jugak..tq

    ¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...
    lor biasa jerk..cam baby lain jugak...

    [-suziey-]...
    tq suzie.. igtkan pegi... a'ah anak lagi penting beb

    ReplyDelete
  8. Laa umairah sayang demam ke, semoga cepat baik dan tak melarat ye...makan obat ye sayang :)

    Mmg lar kan ayu kalo anak sakit tak leh nak ke mana kan...

    ReplyDelete
  9. Salam..

    Fara baru beli mingguan wanita..cover depan melissa saila n anak2. Selak punye selak.. ternmpak umairah beraksi tuk contest pa & ma tue.. comei aje.. hehe..

    Moga cepat sembuh yer umairah

    ReplyDelete
  10. intan...
    a'ah biler anak demam xleh nak kemana22

    fara...
    tq...

    ReplyDelete
  11. alahai ruginya tak pegi...cian umairah demam.. cepat sembuh ekk..

    ReplyDelete
  12. dear, i doakan umairah sembuh cepat k..bdoa byk2..

    bile anak sakit mmg kite pun sakit gak...risau...mcm2 perasaan ada.tp yg penting bersabar k..

    ReplyDelete
  13. mama idzareef..
    huuhuh xpeler klu ade rezki xkemana...

    haizales...
    tq haizales betul ape yang u ckp tue..

    ReplyDelete

SILA LER COMMENT YERK DEAR BLOGGER'S... I LOVE YOU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...