August 06, 2009

MACAM2 MOOD MELANDA DIRI NIE

uisk lama i x update EFB nie huhu, ukan ape sebenar yerk i too busy rushing for closing moth end plus preparation for next coming exam..yerkler diriku xde ler terer plus genius so kena ler keja lebih skit.. kekadang tue spai i jelous tgk kekawan yerk blog .. cuma kekadang tue i try curi mase i skit sebab nak baca kekawan yerk blog plus comment sekali... perasan i nie sekarang seronok sejak join blogging world nie.. dapat ramai kawan,dapat banyak pandangan kekawan dan bla..bla..bal..
ape ntah yg i merepek nie..tp yg pasti i akan terjah blog u mlm nie atau esok mlm okies... seronokkan berblogging nie..lalalalalal...

lagi satu yg buat i nak sgt post entry nie sebab ape tau.. i nie adalah salah sorang pembaca setia the star atau metro by online.. i just jerk baca pasal beg berdarah tue.. kenapa yerk lately nie banyak sgt kes buang bayi.. i sgt terasa dan kecewa biler baca this topic.. knp? knp? dan knp?... kesian kat bayi yg tidak berdosa tue.. maybe, i boleh faham knp si ibu tue bertindak begitu, dorang kesempitan plus lagi biler si lelaki tue just lepas tangan jerk.. tpkan i sebagai sorang ibu mengalir air mata nie biler baca news2 cam nie.. i bukan nak tuding jari kepada si ibu tue tp i faham dorang dlm keadaan tertekan.

mungkin org akan ckp yang i nie sedap jerk kata macam2 kat si ibu tue.. mmg i tau berat mata memandang berat lagi bahu yang memikul tapi kiter kan boleh selesaikan masalah nie dgn cara baik tanpa melibatkan nyawa yg melayang.. xpeler nie hari die mane tau esok lusa hari kiter pulark i xnak ckp lebih2 cuma the main reason i post n3 nie coz i sedih sgt kat that baby, malu memang ler malu tp nak buat camner dah bende nak jadi.. insya-Allah jauhkan ler bala petaka nie dari keluargaku.. okiesler spai sinie jerk utk n3 kali nie, klu sape2 yg terasa ngan n3 nie i minta ampun banyak2..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...