February 05, 2014

FEBRUARY 2014 PROMO - VITALEA

Assalammualaikum... dan Salam Sejahtera..
Pejam celik..pejam celik.. sudah berakhir bulan January 2014.. Harap apa yang di hajati tercapai azam yg diimpinkan terlaksana...

Ok February menjelma, macam biasa kami nak announce kan promo untuk February ialah Multivitamin daripada Shaklee..

Sharing Sempena Promo Vitalea Feb 2014

Kebaikan Vitalea Shaklee ???
💜Memberi tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental, membantu memori dan foku
💜Pelengkap nutrisi akibat pengamalan diet yang tak seimbang
💜Keupayaan sistem proaktif bagi remaa yang sedang membesar
💜Membantu dalam stimulasimetabolisma dan melambatkan proses penuaan
💜Menyediakan asas nutrisi untuk sel-sel serta menjaga kesihatan tiroid
💜Melindungi fungsi jantung, buah pinggang dan hatiTiada pewarna, pemanis atau pengawet tambahan

Selalu orang cakap Shaklee ni mahal.
 
Ok, cuba kita tengok harga Vitalea Shaklee.
Sebotol Vita-lea (120 biji)
Harga Runcit RM88.75 

Kalau kita bahagi, satu biji cuma berharga 74 sen sahaja !!
Satu botol boleh bertahan sehingga 4 bulan, jadi, satu bulan anda hanya belanjakan RM 22 sahaja.

Kalau anda nak harga special atau lebih murah, hubungi saya ok.

Mahal ke??. Rasanya baju anda lagi mahal kut. Takkan la tak boleh spend sikit untuk kesihatan anda sendiri kan.

Renung-renungkan yer:😄😄😄

#shakleemalaysia
#shakeeklang
#sharingiscaring
#shakleeklang
#eijamsfamilyblog
#shakleedistributor
#shakleebest
#shaklee
#shakleebyeijamsfamilyblog
#vitaleashaklee
#vitalea
#sayajual
#sayajualshaklee 




 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...