October 26, 2013

SELAMAT HARI LAHIR AINA UMAIRAH YANG KE 6 TAHUN...

Ya Ampun, macam sudah tak percaya???? Anak kami ( Eijam's Family) sudah 6 tahun pada 5 Oct 2013 hari tue.. hehehhe ini kes mama die yang sentiasa busy. Sebab tue lambat nak post entry anak kami yang sulong ini..

Oklah entry ini mama tulis khas untuk kak long (Aina Umairah) mama dan baba ini tau.. semoga ini menjadi kenangan masa akan datang..

Ucapan khas dari Mama & Baba..

" Selamat Hari Lahir Sayang Saidatulnissa Aina Umairah... semoga kak long menjadi hamba Allah yg taat sentiasa patuh dengan tuntutan agama, anak yang soleh dan bijaksana, menjadi contoh kaka yang baik untuk Iman Sumaiyyah & Dhia Zulaikha... dan mama dan baba doakan semua kebaikan untuk kak long tau"..

Untuk yang sudi baca blog ini... mama update gambar agenda potong kek masa waktu sekolah.. jom tengok..

Macam Biasalah, kalau nak buat birthday party kat tadika, mama dan baba sibuk mencari barang-barang gift sikit nak bagi kat kekawan Aina Umairah.. Kitaorang just beli Mamee,Appollo Stick,Blackcurrant Drinks dan Buku Colouring and Sticker kartun terkenal "BoboiBoy"




Persediaan kek pulark xdelah over sangat, just cari dekat google area klang then terjumper blogger ini yang buat homemade cake.. cake sangat sedap.. untuk Aina Umiarah mama rderkan rainbow cake then untuk mama snow cheese cake... yummylicious ok... nie link blog beliau..jom terjah blog beliau..harga yang sangat berpatutan...



Ya Allah, Aina Umairah ini memang macam ini, pegi sekolah punya mama betulkan tudung die..tengok-tengok jadi macam gambar dibawah.. anak tudung terlebih style.. stylolah kak long..hehhehe.. gambar-gambar ini semua di ambil oleh mualimah Aina Umairah.. mama dan baba bagi camera sendiri.. Minta tolong tangkapan gambar untuk kenangan.. last year kat tadika kan... lokasi Tadika Islam Hira


Ini lah guru kelas Aina Umairah... budak2 tak sabar nak makan.. hehhehe, Awat lah ,uka anak dara mama tue masam mencuka nak!!!


Gambar kawan-kawan kak long tengah makan...comei..comei..


Yang ini gambar teman-teman rapat Aina Umairah...


Syukur Alhamdulillah, selesai makan kek.. so muka senyum nak amik gambar...






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...