September 01, 2012

EIJAM'S FAMILY BERAYA 2012

Kali ini, nak citer pasal raya, tgk rakan-rakan di Facebook, Blog semua dah bercerita pasal raya... kami jerk tidak lagi...

Ok kali nie, kami beraya dua tempat, Hari raya pertama di Felda Sungai Tengi dan petang raya kami terus ke Batu Kurau Taiping... Malas nak type banyak-banyak jom kiter tengok gambar-gambar raya nie okies.


susah nak tangkap gambar satu family okies.. asyik berlari-lari jerk anak ayu :)







semoga umur kami berpanjangan dan dimurahkan rezeki yang melimpah ruah, kesihatan dan kesejahteraan..


iman klu beraya mesti nak main kat luar rumah... sebab ada macam die jumpe.. contoh lembu,kambing, kerbau heheheheh


baba yg sentiasa sabar melayan kerenah anak-anak...


nie umairah mama cair dengan baba die..anak baba 


 dan anak ayu hehehhe


umairah dengan sepupu sepapat die hehehhe


 kami semua sepupu yerk.... kemain lagi si iman tue hehehee tapi ada lagi yang xde dalam nie sebab mereka beraya di kelantan...


gambar curi... termenung suami i ok...


nie raya ketiga... raya kedua xde gambar sebab penat dan malas heheheeh



happy family...tgk anak2 tak pandang camera pun...


peace yoooooooooo!!!!


iman yang dah tukar baju lepas beraya di kuala kangars



apakah motif baba buat tangan cam tue ntah heheehehhe... okies sekian gambar raya kami yg xseberapa... TAMAT




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...