February 23, 2012

BERUNTUNG YERK SAPA JADI KAKAK,ISTERI DAN INSAN SPECIAL DIHATI SI DIA NIE....

Selama mama jadi blogger ini, mama xde lah rasa hebat sangat pun blog ini. Tapi bila ade insan yg bergelar lelaki yang belum mendirikan rumahtangga, teruja dengan sharing mama pasal penyusuan susu ibu ini rasa terharu sebab mamat ini belum pun berkahwin tapi tepat menyokong penyusuan susu ibu secara exclusive...


Beliau adalah seorang guru yang mengajar di negeri Sabah, tetapi berasal dari negeri Perak. Jauh beliau merantau... Perkenalan mama dengan beliau baru sahaja bermula di bulan Januari tahun ini, walaupun beliau dah lama menjadi silent reader mama, memula tue rasa takut jugak sebab lelaki yg telefon kan.. heheheheh..



Sekali biler beliau cakap cam nie " saya dah khatam dah blog akak, sebab saya nak dapat anak buah yang pertama, so saya teruja.." terus mama rasa hebat seketika hahahah, xdelah bergurau sahaja... Beruntung dan bertuah kakak beliau ade adik yang macam beliau. Dan mama dan beliau  sejak tue keep on calling until now, if nak double confirm something pasal penyusuan susu ibu. So pengajaran yerk adalah jeng..jeng..jeng para suami perlulah menyokong isteri anda yerk. Sedangkan beliau yang bujang nie sokong niekan pulark lelaki yg dah mendirikan rumahtangga kan...


Kepada Syed:- 
Terima kasih  banyak-banyak sebab adik sudi membaca perkongsian akak yang tak seberapa ini yerk.. hope teruskan membaca disinie...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...