July 16, 2011

EBM APRIL,MAY DAN JUNE 2011


wow busy yerkkan mama ayu spai berkurun lama xberupdate pasal ebm hehhehe.. okies malas jugak nak type panjnag lebar so tgk jerk collection ebm ayu yg xseberapa nie.. ok gbr yg diatas tue ebm utk April 2011. mase nie kire ditahap rajin lagi coz xde banyak sgt skip sesi mengepam ketika di office.. heheheheh


nie pulark ebm May 2011, start may mmg busy giler dan memandangkan mama tinggal sorang jerk kat office nak handle dan cover keja org yg dah berhenti. kepala berserabut asyik tengok number2 jerk.... so jgn ckplah sesi mengepam mmg asyik skip jerk.. apa2 pun still bersyukur... 

 

dan last sekali utk jun 2011, pun sama banyak skip waktu pam dan banyak bekalan fresh ebm to iman... so setakat nie jerk citer ebm... nantikan collection ebm seterus yerk.. mama doa sgt supaya rezeki susu mama sentiasa melimpah ruah amin...




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...